Plättar och blåbär, mums.

Hejsan.
De senaste två nätterna har jag sovit hos Emilia. Sara och Cicci också, det har vart riktigt mysigt:) hahah det mesta av tiden har gått åt till att titta på Prison Break, laga mat, sova, titta på Prison Break.
Oj vad det blixtrar ute! Ragnar och hans familia är här nu, dem hade med sig sin lilla bebis. Riktig gullig!
Nu måste jag nog gå ut igen, känner mig ganska "asocial".

Puss&kram

EN till haha


han e fiin :)


"Just 5%"

Helluu.

Tänkte skriva ett inlägg igår men då kom pappa och blev arg och avbröt mej, suck -.-
Men var hos malin igår, askul hihi;) förutom när tåget var inställt och trodde jag skulle få vänta på bussen i en evighet, men den kom typ kvart i elva så:) Today har jag varit på gränby med gloryy and shakke haha. Vi köpte lite smått gott och hängde sen i 4h-gården denna schteeekheta dag! Efter det var jag och gloria på upptäcksfärd i gamla uppsala haha jättemysigt! Hon åkte precis hem så nu ska jag bara chilla lite vid datan haha.

Puss&kram


Hemma for the rest of the summer tror jag!

hejsan det här blir inget långt inlägg haha. Men idag kom jag hem från mormor. Älskar att va där. Väl hemma kom gloria emilia och sara och välkomnade mej haha mys ;) imorgon ska vi till storvreta och träffa malin som jag inte sett på skitlänge, shohoo ;)

Puss&kram


I grekland kan allt hända...

Shuhejsan nu har jag kommit hem från cicci efter att vi alla tjejerna har sovit där, askul asoo;) synd att inte malin kunde komma bara. :( och jaa therese stackars stuka typ foten när hon körde moppe , så efter ett tag fick hon sticka hem . Men annars så va det kulkul. Sara, jag och emilia är de ända som inte har sovit nåt alls, gloria sov litegrann imorse haha.
Nu ska jag väg till mormor, mi familia is already there så jag tar tåget dit idag . På fredag kommer jag hem see yo soon.

Puss&kram


It's called koma.

Precis efter mitt senaste inlägg hände riktigt skumma saker. We kinda, hm, lost ourselves. Våra dagar är så identiska och najsade haha. Jag måste borsta mina tänder, har fortfarande kladdkakasmak i munnen haha. Och vi har skissat / ritat tatueringar . Alla var inte lika positiva x) Imorgon ska vi ut, och då menar jag verkligen ut. En lång dag haha. Idag vågade vi oss ut till affären iaf, kändes konstigt höhö. Och vi fick en till underlig och patetisk upplevelse med Folke hahaha.
Föresten så blev det inte 48 tim, men 44 haha ;) Det räknas väl?

Tokio Hotel - Schwarz: :)

Puss&kram

Oh Gosh

8 timmar kvar. Oh Gosh.

PSYKO

COFFEE IS THE SHIEET ! inte sant gloryy? ;)

Sex. drugs and rock n'roll mohaha

Sara har just blivit våldtagen av en mutant Michael Jackson och gloryy is having a wiild party shohoo !

Nu mina vänner , har vi varit uppe i 24 h, bara 24 kvar då hahah -.-

BUBBLE

Jag befinner mej nu i bubblan med sara och gloria hehe . GO AWAY!!

3 12:er kvar :)

Ni fattar nog ingenting haha.

Gah. Jag får ångest när jag tänker på gymniasium. Ärligt, börja en ny skola? Igen? Vist ett år kvar, men om det kommer gå lika snabbt som åttan har gått så kommer jag ju bara hinna blinka.
Förra året klamrade jag mej fortfarande fast i det gamla, ville inte lämna det. Men då var ändå då jag förändrades mest. När jag släppte det är det som att jag har börjat ett nytt liv. Hela åttan har gått så jävla snabbt. Jag älskar liksom att leva som jag gör nu, de människor jag umgås med och allt. Att sen behöva gå igenom samma sak, att allt splittras, klarar man det ? När man vet ungefär vad som väntar. Ja, det kanske blir skitbra, en ny start, igen, som man älskar. Men det kommer också ta slut, och vad händer då?


RSS 2.0