Swing it

Hej folk

Förstår inte vad det är med min blogg. Den är så seeg.
Har precis kommit hem från orientalisk dans. Haha du läste rätt, orientalisk dans har jag börjat på med alva :) det var riktigt kul! En tjej som alva känner går där också, hon var trevlig haha.
Hängde lite hos glorran med sara innan hennes pappa kom! Vi satt och diskuterade och klagade över Sims 2. Hahha.

Gaaah nu jamar sotnos utanför min dörr! HÅLL KÄFTEN

Puss&kram



"Däckad partyprinsessa"

Tjeniz

Igår var jag med Gloria. Det kändes som en evighets sen vi var med varann utanför skolan. Vi hade riktigt kul gick vi upp på taket med filtar och tittade på stjärnorna som bara ville titta fram ibland. Men det var mysigt :)

Haha idag har varit en smått galen dag. Eller i skolan var den väl inte så konstig (inte konstigare än vanligt iaf hah). Hål från matten igen haha (a) På gympan var det basket, kul kul även fast jag inte var i min bästa form. Synd.
Efter skolan var det dags för mig och Gloria att traska ner på stan för att leta praojobb. Vi var typ säkra på att få på Dragon palace efter att vi var där i fredags men icke sa nicke. "Tyvärr, pwlatsen är redan tagen"
DÖÖÖ!
Vi letade vidare men hittade inget. Dubbelsugsuck.
Sen kom Glorias pappa och hämtade henne, men jag var kvar och mötte Emilia och Tanya! Vad vi gjorde är jag inte säker på hahahha. Vi luffade runt bland affärer och flummade oss. På NewYorker var jag tvungen att köpa en tröja jag trodde var slut men sen kom upp igen. Men jag kanske ska lämna tillbaks den, inte bra för min ekonomi :/
Sen gick vi runt och träffa folk och vimsade runt. Tanya bjöd oss på smaskiga saker, typ kokosbullar och sånt :) Vi gick till bryggan och satt med fötterna i vattnet (det gjorde Tanya iaf haha). Där satt vi och flummade oss länge och jag vet inte hur många gånger jag tappa mina örhängen. Tyvärr var det dags för oss att senare åka hem. När jag äntligen hittade min cykel och började trampa, så (mitt på ett övergångställe) går mitt cykelstyre sönder. Gaah! Jag fick ställa den på stationen så får vi se vad som händer med den.

Varför denna fixering vid vikt och storlek? Det är fint att vara kurvig och rund.

Puss&kram ses på stan

Det är bara du som önsketänker

Det här har varit en skön vecka :) iaf i skolan.

Haha måndag och tisdag var väl vanliga men på onsdag hade vi två lektioner, tordan var jag hemme var helt utmattad men då hade det visst också varit mycket håltimmar, och i idag hade vi två timmars hål ;) och under alla de här håltimmarna har vi hängt hos emilia ;P
Men helgen var ändå efterlängtad!

Puss&kram

Juste, idag har visst tanya piercat sej i ögonbrynet, hoppas det gick bra!

Trötta flickor

Heeej mina kära

Gissa när jag steg upp? Hohoh tro det eller ej men tjugo över sju vaknade jag och och gick upp dels för hörde jag att mamma var uppe, och dels för att mina mage kurrade och värkte av hunger. Och mamma serverade frukost, mums :) Anledningen till att jag vaknade såhär tidigt var för att jag gått och lagt mej klockan nio (!!), haha men det har sina anledningar det också.

I lördags sov tanya,glora,emilia och sara över. De kom hit vid sex och vid sju var alla mycket sugna på godis så vi traskade i mörkret och kylan iväg till heidenstam. Godis och läsk för 50 kr som vi hade skrapat ihop :)
Väl hemma satte vi oss i vardagsrummet och godiset försvann på några minuter, men vi satt och pratade till jaa kl två tror jag. Då ville vi minsann ut. Så vi gick till hängbroparken och var allmänt konstiga. Vi la oss i en hög på en såndär stoor gunga, men det ville inte tanya, hon sprang runt och försökte skrämmas. Det blev riktigt kallt där ute och våra stackars magar längtade efter nåt att äta så då var det dags att gå in. Haha vi åt mackor och drack te till fyra, och liite trötta var vi väl så vi gick ner för att lägga fram madrasser och sånt. Men ingen ville sova oo nej. Emilia ville inte ens lägga sej ner x) Klockan tickade iväg och vi pratade och pratade och pratade och vid sex-sju började väl tanya falla i sömn. Tillochmed emilia la sej ner. Nånstanns vid åtta började jag somna också, och jag betedde mej visst väldigt konstigt hahah. När jag vaknade kvart i elva sov tanya som en stock och gloria var äl typ vaken , men sara och emilia hade itne sovit en blund. Halv två åt vi frukost iaf och sen flumma vi väl bara.

Så jag har sovit som en stock hela den här natten.

Puss&kram

Gott nytt år

Hello 2oo8 :)


RSS 2.0