Nånting man hoppas på

Why do all the good things come to an end ?


chokladglass, eler vanilj me chokladbitar typp

Nu ska vi ner och äta glass :)

serpensooortiiiaa! typ / gloria.

"En fin guzzilago"

hejsan svejsan.

Nu e jag alltså i glorraans crib! Har sovit över här och nu har vi precis ätit frukost, mm baguette... stavas det så :S e inte så bra på det där me franska haha.
OJ juste snart måste vi typ träna till so provet som är nästa vecka, det vill jag inte misslyckas med!
uuuuh vad det ee skönt att va leedig! Vi ska väl kanske gå på bio idag, elr imorron. Aså jag gloria sara.. Såklart haha! Det blir nog ett öga rött som vi ska se :)
Jaao igår va alltså sista skoldagen för denna vecka,  den började me att det va hål från hemkunskapen, och att vi inte skulle börja försen halv TOLV, vilket va skönt, men det fick konstiga konsekvenser.. :/
aja , först planerade vi me cicci och malin att åka till stan , men sen orka vi inte så de åkte , men gloria låna ciccis cykel så vi åkte hem till mej ;) efter en lång och jobbig väg var vi ÄNTLIGEN framför min ytterdörr! och den var låst.. ja men varför tog jag inte bara fram nycklarna då ? FÖR ATT JAG HADE GLÖMT DE I SKOLAN!! jahaa.... vad gör man då då ? vi satte oss på altanen , men sen hahah tog jag tjuren i hornen och tänkte att nu åker jag till skolan och HÄMTAR nycklarna! Jag låste upp cykeln och trampade iväg, men behövde inte åka långt alls för då visade det sej att rasmus ju faktiskt hade nycklar så då behövde jag ju bara åka till honom och hämta! Gissa om jag blev glaad :) Så då stanna vi hos mej ganska länge tils vi va tvugna att åka tillbaks till skuulan ! På mattelektionen räknade jag, men på engelskan blev det inte mycket jobbande eftersom det kom fram mycket tråkiga saker , och jag var en del av det , och det var så taskigt.. Men nu är det bra iaf, kanske inte allt, men mycket!
Sen sluta vi kl två för vi hade ingen bild, shoho :D

Puss&kram


Vad skulle du göra om en satellit föll ner på dej ?

Hej.

aså jag har mått så koonstigt hela helgen! Och veckan haha :P  Min mage har blivit mycket bättre, men nu e jag helt tröött och jag orkar ingenting. Så idag e jag hemma från skolan, riktigt skönt..
I fredags var det skolfotografering, vi hade skitbra fotograf från england haha. Jag belv väl ganska nöjd me mitt foto tror jag :)
Lördags kom framor och hennes syster, jag stack iväg en stund och va me emma och alva , men sen kom jag tillbaks haha, men efter maten mådde jag helt illa och så aså och yr, och jag e fortfarande det! skuumt....
Så chiillade jag bara , och samma sak blir det väl idag, ffett skönt!

Puss&kram


Misty Amanecer, välkommen till världen!

ÄNTLIGEN kan jag lägga in bilder , låtar aa allt sånt på datan igeen! Efter att min gamla data krashat fixa rasmus så jag kunde lägga in de på DEN HÄR datan haha oj så sköönt! hahaha gud va man kan bli beroende...

Idag kom min farfar och bibbi hit! De kom typ tolv så jag fixa mej ganska tidigt och så.
Vi fika, sen åkte farfar och pappa och köpte några grejer, och jag va me emma ett tag! Sen åt vi jättegod mat, men aså nånting händer me min mage, efter allt jag äter får jag skitont i magen! Så jag la mej på soffan och sen kom rasmus och han börja lära mej spela gitarr , jag e vääärsta proffset nu hahaha x) sen var det dags för efterrätt men jag åt inte så mycket..
De åkte hem på kvällen och då gick jag till emma igen! Men eftersom hon ska up SJU jaa KLOCKAN SJU imorron så hann fick jag gå hem nu haha.. :(
När jag kom utanför dörren var det så stjärnklart och fint så jag satte mej på trotoaren ett tag hahah kalla mej konstig , men det va jättemysigt , bara lite kallt!

Puss&kram

Etan, eten, etyn!... typ

Hej.
Hahah jaa nu har jag väl äntligen lärt mej typ ordningen och jag vet inte vad i kemin, tack vare att rasmus förhörde mej! Kemi är nåt som man aldrig blir klok på hahah, elr hur ?
Idag var det en lååång och jobbig dag, som alla torsdagar är! Nu har jag iaf lyckats få mvg på tre idrottslektioner, haha fast det fick väl typ alla...
Juste , vi hade ledigt från slöjden idag! I fortsättningen är det nog bara att kolla på väderleksrapporten så vet vi om dvi e lediga eller inte haha , elr hur ?
Aja , efter gympan , som va den sista lektionen för dagen , cyklade och G o S till donken medans jag tog min cykel , åkte till sara och tog bussen in till stan där haha! Där köpte jag ett par svarta jeans och en halsduk ,  som jag hade reserverat igår när jag va på stan me alva ! Köpte också en väska , och en bärbar telefon haha , fast telefonen va förstås inte för egna pengar!
Sen åkte jag hem och var väldigt hungrig , som tur var fanns det mat kvar till mej! Rasmus förhörde mej på kemin och sen gjorde jag matten också! hahah jag börjar bli bra på gitarr föresten ;)

Hej då,
Puss&kram

Hahahahahahahaha ibland får man lite för mycket corb i huvet

"Vadå, som typ Hugo Boss Varmkorv eller?!"
xD

A wote fore Daley is a vote for democracy!

sha.

Igår åkte jag till gloria efter att ha varit på kulturnatten i regnet ett tag bara och kollat in musikhuset och ätit piroger!
Vi började me datann hahaha , fast det ska man inte göra , beroendeframkallande!
Sen åt vi en underbar fisksoppa , haha mycket underbarare än va de låter! Vi gick ut för att få lite luft och sen när det börja bli mörkt började vi fantisera lite otäcka saker haha och det börja bli kallt så vi gick in !
Vi hade tänkt kolla på pocahontas , xD , men teven va upptagen så vi gjorde väl nåt annatn , vad kommer jag inte ihåg.. Men sen fick vi äntligen teven och vi tittade på filmen och lyssna på den underbara låten om och om igen haha , sen bytte vi om allt sånt sen vet jag inte riktigt när vi la oss , men vi la oss iaf inte hade laptopen som sällskap :P så klockan tittade på och sen stängde vi av datan men natten e ung haha vi låg och läänge tills gloria somnade tvärt. haha så då var det väl dags för mej att sova också !
Vi vakna vid typ elva och när gloria gick in och duscha läste/satt jag vid laptopen , sen åt vi en mycket smarrig frukost tillsammans me familjen hennes !
Senare gick vi ut ett tag , sen började vi laga vår efterlängtade mat , men som i slutet inte blev så efterlängtad haha. Vi tog fram bulgur , quorn och nån sås som verkade supergod. Qournen blev god , men sen när vi hällde i såsen i stekpannan tyckte vi att den såg så tunn ut , såsen alltså , så vi skakade om mjölk och mjölk och hällde i , precis som hennes pappa brukade göra haha , bara lite för mycket :P så den blev till en äcklig slemmig klump alltihop hahahah ooh vi e ju bara bäst! Men sen kom hennes pappa till undsättning och räddade våran mat så gott det gick , och den blev god!
Sen sjöng vi singstar ett tag men min buss kom sen så då blev det ett sorgligt farväl därifrån :(
Men nu måste jag gå ,

Puss&kram


everybody goes: weeeeeeeeeeeeee!

tjena tjena

Såhäär KUUUL igår !
Vaknade vid tio haha sara rignde precis då och vi snacka om när vi skulle till vaksalatorg och så...
Jag kom till sara typ halv 12 och vi stack till gloria och därifrån gick vi till stan :) haha det var riktigt längesen jag va på vaksalatorg , på lördagarna aså , och det va riktigt kul!
hahahha jag och sara blev kära i en lite annorlunda gammal tändare som inte funka (?!) och en typ vad säger man ett smycke som man kan ha foton i typ medaljong haha , vi fick båda för 10 kr så det köpte vi minsann att dela på ;D vi e konstiga aså.
Sen gick vi runt och stannade länge vid ett ställe där de sålde disneyfilmer för 10 kr ! Sanna disney fantaster som vi är köpte jag två filmer , aladdin och lejonkungen , sara två filmer och gloria tre haha. Vi är KONSTIGA !
Sen var det dags för mej och sara att ta ut pengar så vi gick till stora torget och gjorde det , sen gick tillbaks till vaksala och köpte supergoda piroger haha! Och donuts och läsk och så hahahhah.
Sen hitta jag en superbillig hpbok på engelska för bara 25 kr , och sara köpte den! Den måste jag låna..
Sen åkte jag hem , åt , packade lite , fixade mej och sen gick jag till sara och vi mötte gloria vid hennes busshållplats! Jag hatar det nya CP busssystemet!! Bara för att bussen åkte för långt fick vi springa SNABBT för att hinna i tid till att träffa sally utanför stadsparken fem över nio , och fick vi springa ännu mer för att inte missa glorias brorsaa AKI uppträda , men vi missa bara en låt.. Han e sjuukt bra aså! Men han uppträdde inte så länge , så sen gick vi till stationen och tog den helt underbara *host host* bussen till vattholma! Den kom och vi skrattade åt alla stationerna haha fråga mej inte varför , sara tog fram ett helt kakpaket som vi fick ha för oss själva hela kvällen mums mums haha. Så vi kom till gloria typ halv elva och det va ju ännu roligare eftersom hennes pappa inte va hemma! Vi åt mackor , juice , kakor och titta på film , men vid halv ett , ett var det nog dags att stänga av för tyvärr somna jag och sara i soffan hela tiden haha !
Vi åkte hem från henne idag och glotia stanna hos mej , sen åkte vi till henne och sen kom jag hem haha helgen har vart SÅ KUL <3

Puss&kram

RSS 2.0