hejdå

snart dags att åka. gah palla  med orientering


Snyft

Funderar på att klippa av mitt Livet är en fest - armband . Det börjar kännas lite i vägen, texten håller på att försvinna och det har börjat få en smått konstig lukt x) Aja vi får se,

Ska sova nu iaf, natti natti *


Hk!!

Hallu.

Teven var på där nere så jag hörde nyss på nyheterna om nån ny sjukdom på djur som heter blåtunga. Det verkar inte roligt alltså, riktigt allvarligt. Det är väl nya krisen efter galna ko-sjukan och fågelinfluensan. Det känns väldigt längesen föresten haha.

Alva gick nyss hem, vi har kollat på Sex and the city mohah. Den var skitbra ;) Annars hade jag och Alva allmänt mysigt haha.

Juste, imorgon är det orientering gah! Ska tandläkaren så jag måste åka med de resande eleverna, men jag går med Malin och Rebecka så :) Gah imorgon är det tandställning på underkäken som gäller buhu.

PUSS&KRAM


Go

Hk läxan går ut på att man ska inreda sin lägenhet. Jag fyndade bästa burkteven på tradera.com.
Älska burkteve!


Prima

Snart dags att lägga sig. Jag känner mig inte så jättetrött men det är väl för att man vaknar sent liksom. Har haft en jätterolig kväll verkligen ;D
Jag och Sandy åkte till Tessas farbror i Årsta haha för att titta på hennes lilla nyfödda kusin. Soo cuute mihih. Sen åkte vi därifrån med Tessa och mötte Tanya, Roni och två andra småkillar mohah. Vi röjde runt i Årsta, mysigaste var ändp när vi låg och kollade på den stjärnklara himmlen på Årstakullen. Wonderful.
Sen var det dags att åka hem. Kom hem lite innan tio och då ringde töntarna Kelson och Leo haha. Men sen satte jag mig direkt vid HKn och har hållt på med det ett tag. Usch vad jobbigt det är :(

Nu kände jag att det här blev ett ganska ointressant inlägg. Haha, men wtf that's life. ;)

Puss&kram!

Smoothieee

Emma: Min pappa tycker om typ skummaste poeten, eller aa det är den ända poet jag vet!
Cecilia: Hahahah den var bra, vilken poet!
Emma: JAG VET!

//Poeterna

sho

Tjena.

Jag och Emma planerar att se I am legend nu. Haha jag har hört saker om den och den verkar riktigt obehaglig, but I'll give it a try ;)

Puss&kram

Infinity

Hör du hur jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
Ta mig dit igen. Bara en gång till.
Det var då, klockan tickar.
Det kanske är meningen att man gråter sig
till sömns för att sedan kunna le igen.

No music, no sunshine.

Jag lever ett liv med hörlurar igen! Min lycka är fullständig hahah! Det känns som en bit av mig har varit borta ett tag och äntligen kommit på plats. Mohah. Man, I'm nothing without music. Jag behöver det verkligen runt mig hela tiden.
 
Idag var jag nere på stan och kikade in i den nya affären Rut m.fl . Inget speciellt. Likadan som alla andra. Tacka vet jag iaf affärer som Vero Moda typ, de har lite mer egen stil.
På stan träffade vi bla. William som bjöd oss på biskvier ;)
Jag åkte hem och åt lite middag, sen till hem till Sara där hon, jag och Emilia hade en liten mysig svenne-kväll i soffan med program som Extra Extra. Haha men senare skulle Emilia iväg till donken och träffa några andra, jag funderade på att följa med but I ain't got no money liksom.
Så jag åkte hem från Sara vid elva. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på lite Sims. :)

Puss&kram

Chillchill

Idag är det slappdag hahah. Jag och Alva har frågat Kelson om han kan ladda ner filmen Sex and the city :) Men det verkar bli lite problem haha men vi får se.

Sen så får vi se vad som händer senare idag.

Puss&kram


Najssss

Shulululu.
Sitter här och väntar på Alva, hon ska sova här :) Vi har precis kommit hem efter att ha varit ute med lite människor haha på Heidenstamstorg b.l.a.  Skitkul !
Jag känner för att dricka en kopp te just nu, sen ska Alva och jag sova nånstanns, but I got no idea where haha. Kanske får bli nere i Rasmus rum.
Nu vill pappa att jag ska titta på Svenssons, Svenssons hahahha .


Jag saknar vår kontakt, närheten. Vad hände?

Puss&kram

Wonderful







Mihihihih i'm so cuute

Hola , det här blir ett snabbt och kort inlägg. We're back from the bubble in Vattholma. I just wanna go back :(
Var hos Tanya idag och vi pluggade skiten ur spanskan mohaha . På onsdag är det prov.
Senare gick vi till ftg, det var möte där .  
Tror jag ska köpa de där stövlarna som jag har bild på längre ner, mörka blir det nog ;)

Puss&kram

Vi finns där

Jag tänker på er hela tiden, och hoppas att ni kommer klara det.

Filosofiskt värre

Nu kommer John Blund och strör grus i mina ögon

Höstskor



Funderar på de här smaskiga skorna. Haha dem såg inte lika snygga ut på bild märker jag. Men jag tycker de är jättefina, ganska enkla. And that's what I want.
Vilken färg?


Hej

Kom precis hem från skolan nu. Väntar på att alva ska bli klar, sen sticker vi till stan and she's gonna get a haircut ;)
Jag är jättetrött gah. Senare måste jag plugga. Surprice?

Puss&kram

Gäsp

Håller på med so:n nu. Biologin läste jag igenom en gång, vet inte jag ska väl ta frågorna senare.
Haha dricker min femte eller sjätte kopp kaffe just nu x)

Puss

Men annars mår jag bra

Haha känner mig som värsta psykopaten right now. Jag är inne på min fjärde kopp kaffe, har tagit en tablett och knaprar på torrt knäckebröd . Måste fortsätta plugga . Haha . Men tabletten tog jag faktiskt för att jag har ont i huvet och växtvärk. Gah.
Det kommer kanske att komma lite inlägg under kvällen här eftersom att pappas data ligger precis brevid mig .

See ya later


.

VA?! Åhhh det är nåt grovt fel på bloggen aså!! Jag skrev längsta inlägget, det publicerades på min blogg, jag såg det. Nu är det fucking borta. dö

Kaffe

Gah

Glömde skriva att det var skolfotografering idag! Först med Hjalmars Hjältar och sen med klassen. Vet inte om jag blev så bra. Känns inte som det. Hoppas iaf !
Gah blev jättearg, det var massa i vår klass som inte kom på fotograferingen. Man vill ju inte ha en halv klass i katalogen sista året :(


Fan, nu har jag glömt dagens replik x)

Hinner med ett kort inlägg nu innan jag ska ner och duscha. Sitter här och lyssnar på TH, som varit på hela dagen ofc hah. Jag har varit heelt deckad hela dagen! Haha kan ju bero på igår , ;)
Det var en händelserik kväll, men det mesta var askul! Alla tjejerna åkte hem till mig efter stan och sov . Myys.
I love you chics' :)
På dagen igår, var det ju Mistys 1 års-kalas! Haha det kom massor med folk hem till Glorias place.
Misty is such a cutiiee mihihi x) Det var massa barn där som lekte och hoppade omkring, hahah bevakade av mig, Sara och Gloria som satt i ett hörn och drömde oss bort till barndomens tider.

Så idag har alltså varit en helt deckad dag, tjejerna åkte hem tidigt. Fast aa jag har ändå varit tvungen att göra massa läxor (fortfarande fysiken kvar -.-), städa lite och sånt.
Jag och Alva ska nog vara med varann en kortis nu ikväll också :)

Men det har vart en roolig helg iaf !

Puss&kram

Sweet dreams

Sitter här och spelar gitarr, just can't get enough of it haha. Fast nu har mina fingrar börjar verka rejält.
Känner mej ganska trött, men är hungrig . Haha fast jag vet inte om jag pallar nåt x) kanske blir yoghurt..

Det här blir nog sista inlägget för idag.

Puss&kram


Håll er i skinnet

Hejhej. Jag borde så städa mitt rum, nu när jag har tid och allt! Gah jag skaa.
Nu ringde Malin nyss, ska möta henne halv runt halv två imorgon på busshållsplatsen och hon ska lämna sina saker här. För imorgon är det ju Kulturnatten!  Och för er som inte bor i Uppsala och inte vet vad det är, så kan jag berätta det nu.
Det är som en liten festival eller fest i hela Uppsala, mest inne stan då. Det är fullt med aktiviteter haha överallt på dagen och på natten. Men aa ungdomar är väl inte precis där för att gå på aktiviteter alltid host host.
Men iaf, så typ nio st tjejer sover hos mig imorgonkväll! Vi ska alla klämma in oss Rasmus lilla trånga rum , men det går säkert hah!
Idag har verkligen varit en skitrolig dag! Hjalmars Hjältar gruppen i skolan (haha låter som värsta töntarna) hade inga letioner idag utan åkte till nån mystisk sportstuga! Haha men det var jättekul verkligen. Alla var avslappnade och sociala haha;)

Nu ska jag städa mitt rum gah

Puss&kram

*

Godnatt

Error


Föresten, är det bara min blogg som har blivit jättekonstig? När man ska skriva inlägg och sånt

Havrefras

Tjenna . Är trött och på ganska dåligt humör just nu. Läxor ligger och väntar. Vilken ska jag börja med? Tror det får bli matten. Känner på mej att jag kommer somna, haha. Men tror att jag ska träffa de andra sen :)

Hah föresten, för de som bryr sej och fortfarande läser böcker. Ett boktips är Sophie Kinsella! Hihi.

Puss&kram

Blir galen

Kan folk sluta vara så jävla fixerade vid sina kroppar? Sluta klaga över minsta kilo upp eller ner? Okej, om man har riktiga problem. Men, det är det inte många som har. Alla snackar om sina kroppar och vad som är fel och vad som borde ändras, :

-Aså ärligt, kolla minal lår!
-Men minaa då! Så jävla fula!
-Nej men kolla hur de ser ut när jag sitter såhär!
-Men mina är ju värre!
-Men min mage
Blablabla......

Man ger aldrig sig själv nån komplimang. 
Jag har själv börjat tänka mer och mer på min egen kropp nu, börjat jämföra. Vet inte om det är för att alla andra snackar om det hela tiden.



Är det såhär du vill ha det? Nöjd?

but we all shine on

                                                       

Hur kan det vara så annorlunda för människor? En del så olika, en del så lika. En fick självförtroendet, en annan inget alls. Att aldrig känna sig trygg, inte försen man sitter på sitt rum instängd för sig själv. Varför är det så? Vad är det som gör det så? Det beror på människor omkring en i guess. En del är anledningen.
Ett osäkert leende över läpparna, skakiga händer och en blick du inte kan få grepp om.





Street

Tjeenis.
Snart kommer emma hit och vi ska ut med alvas hund Smylla. Hade hål från  spansak noch hkn idag, såå skönt. Gah känenr att jag inte har nåt intressant att skriva

Puss&Kram

Strange

Hah jag får fortfarande reflexer att jag ska gå och rösta på de i vma.

Rubriker aså.

Hahha jisses blir helt galen, tittar just nu på när TH vann. Blir lika excited vatje gång jag ser det!

Sotnos ligger i mitt knä och spinner och klöser sina klor i mig, så ursäkta om det blir några stavfel.

Hahahha Cicci ringde mej föresten för en stund sen och meddelade att hon hittade mitt mattehäfte i hennes bok x) haha det var väldigt bra, för jag hade tappat bort det. Blev väldigt arg när jag hade gjort läxan i den och allt. But know it's back.

Jag har fortfarande inte hittat min hörlurar, starting to loose faith. Jag vet inte vad jag ska göra utan dem :'(

Puss&kram


Deeeeckade

Kom hem från teatern för ett tag sen, det var kulkul. Två nya men annars samma personer :)

Haha ja, idag var väl host en gansak speciell dag. Ärligt aså när klockan ringde imorse, vi trodde vi skulle döö :o Haha vi hade inte sovit i så mycket mer än en halvtimme höh. Kommer knappt ihåg nånting från frukosten haha, vi var så döda.
Och skolan ja. Haha kan ju bara säga att jag deckade flera gånger på lektionerna, x) men men nu ska jag äntligen få gå och lägga mmej ! Men såklart, känner jag mej inte trött nu -.-

Puss&kram


BEST NEW ARTIST: TOKIO HOTEL





I love it,


ADRENALIN

Haha Britney Spears vann. Menmen WTF de vann det bäästa !!!!

!!!

DE VANN DE VANN DE VANN!!!! DE VANN!!
Jaag har aldrig känt en så stor lättnad i heela mitt liv, när de började säga första bokstaven , när man fattade att de faktiskt hade vunnit!! Jag bestååår av adrenalin just nu!!
TOKIO HOTEL <3
Och deras tal var det bästa av alla. Det var lagom långt, och de tackade bara fansen, inget annat jävla skit haha.
Nu är det POP VIDEO.


VMA

Aah vi tittar just nu. Så häftigt :o Klump i magen, jag är så nervös... And the best new artist is... GAAH!

"Har man sett på maken, en tratt!"

Nu befinner jag mej hos Sara :) Jag kan inte fatta att det fortfarande är så lång tid kvar.. Fem timmar.
Men nu börjar Hitch strax, den underhåller oss väl ett tag haha. Sen blir det Zimmer ofc ;) Och kanske lite Vänner.
Sen är det dags!

Puss&kram

Älskade data

Jag är sååå LYCKLIG! Min data har kommit tillbakaa! Jag har saknat den så mycket haha. Min älskade dator, skärm, högtalare och häärliga tangentbord! Aaahhh. Det var typ inget fel på den, det var bara damm i den haha,

Nu ska jag duscha, sen bär det av till Sara :D Jisses, jag är så nervös. Tänk om dem vinner, tänk om dem inte gör det...
Gah.

Puss&kram

Gah,

Sitter vid min fasters data. Har precis kommit hem från farfar, där var det mys:)
Har börjat hänga på Facebook föresten, något som jag aldrig trodde skulle hända hahha. Menmen, things changes.
Köket är fullproppat med godis, så jag tror jag ska unna mej lite sånt efter det här. Men är fortfarande mätt höhö.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll aså.. Känns som att jag kommer fastna här vi datan x)

Längtar till imorgon natt haha!

Puss&kram

Ready, set, GO it's time to vote for Tokio Hotel!

På söndag är det dags! MTV Video Music Awards. Och gissa vilka som ska sitta uppe och kolla? ;)
Jo, jag,Gloria och Emilia ska minsann sova över hos Sara ! Big times.

Nu ska jag åka till min faster, ska vara barnvakt åt hennes kusiner.

Puss&kram


Three little words


~ Lebe die sekunde


Headline

Hejhej

Känner mig jättetrött, konstigt. Hm, ska nog gå och lägga mig snart haha.
Jag, Sandman och Emilia har ätit pizza hos Therese ikväll. Jättemysigt, och gott! :) Vi var på fritidsgården ett tag också, där var det party och grillning haha!
Gah, vet inte om vi ska till min faster imorgon eller inte.. Om vi inte åker dit blir det nog filmkväll hos Kelson;)

Puss&kram


Converssse


Funderar på att kanske köpa de här. Beror på om jag har pengar och så..

Är det hemska eller snygga ? Hahah. Kan inte riktigt bestämma mig,

Juste

Försöker lägga in inlägg från mobilen ibland, men det går inte så bra. Står typ bara error gah,

engelska...

Jao, som ni märker blir det färre och färre inlägg nu. Det är ju för att min data är trasig och jag sitter inte vid de andra datorerna mycket så . Men men, when it's back i'm gonna write like my fingers on fire hhaha x)
Har storstädat mitt rum idag, allt för att hitta mina hörlurar. Eller jaa lite stökigt var det väl hahah, men huvudgrejen var väl hörlurarna. Usch jag förstår inte var de är :( Har verkligen inte råd att köpa nya just nu.
Nu på kvällen var jag ute ett tag med alva och hennes små fjortiskompisar hahah, roliga typer ändå.

Puss&kram

Skriver på mobilen

Haha har just insett att man kan skriva inlägg på mobilen;) haha vi är hemma hos karin just nu men måste väl börja gå nu -.- pusspuss

Shoes







Köpte de här idag, får se om jag ska behålla de :) Men jag älskar de!


en fläck på halsduken

Du har förändrats. Och jag hatar det. Det kanske var "ounvikligt", det kanske var självklart på nåt sätt. Men det var det här jag fruktade liksom. Det du inte ville bli blev du, eller håller på att bli. Du är inte en helt ny person, bara.. förändrad.
Vill inte. Jag tror att du kanske inser det själv, men förtränger det. Eller? De senaste veckorna, kanske dagarna är det som nåt hänt mellan oss. Förändrats det också. Kanske bara är jag som känner så, men jag hoppas det blir som vanligt igen.
För jag älskar dej otroligt, otroligt mycket.


RSS 2.0