Spänningen är olidlig

Ca ett dygn kvar till 2008






Hej svej leverpastej


ojdå, skulle lägga in en kommentar på mitt förra inlägg, och oopsie det råka bli två höhö.

Nu är jag hemma från mormor! Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mobilen på laddning xD
Eftersom att jag är en sån som alltid glömmer det viktigaste så gjorde jag det nu också. Från onsdag till söndag, utan mobilladdaren! Så det blev intee mycket smsande för min del.. Men jag klarade det hah!

Och nu är den efterlängtade mellandagsrean här :D fast lika efterlängtad är den ju inte av ALLA, eller hur gloria?
Och jag har fyndat saker, både här i uppsala och i gävle :) Härligt, härligt

Också fick jag en rolig nyhet idag också!

Puss&kram banan

!

VAD FAN VILLDU?!

Movienight

hej

Jag har nyss tittat på film med rasmus och kalle :) rush hour 3. Haha helt konstig film, men rolig...
Nu ska vi nog titta på Heartbreak kid, många säger att den är bra, hoppas det!

Puss

GOD JUL

Det här kanske kommer lite sent, men jag hoppas ändå du fick en god jul
Min var väl helt okej, men som alltid på julafton kan det kännas som en helt vanlig dag ibland.. Mormor kom, det var riktigt trevligt haha..

Kalle Anka kan man aldrig tröttna på iaf x) Vi åt smarrigt julbord, men nu finns det knappt nåt kvar på julbordet som jag kan äta höh. Fisk, sallader och potatis och sånt.
Men julklapparna var iaf ett hallelujah moment! haha kan skriva vad jag fick sen..

Puss&kram


En tidig jul

hej jag heter cecilia och suger så groooovt på att skriva blogg!!

Men nu ska vi inte prata mer om det. Äntligen klar med alla julklappar! Frid och fröjd. I onsdags och torsdags åkte jag ner för att köpa det sista. Tanya va me båda gångerna och i torsdags var det okså william, gloria och tova som hängde med. 
Igår var det julavslutning på brantingskolan. Min klass började 09.40 men eftersom jag går i kören var jag rvungen att vara där 10 över åtta. Pisspiss men aja sånt e livet mina vänner. Hillevi var riktigt exhalterad och blev gråtfärdig när hon hörde oss sjunga haha.
Vi slutade ungefär tjugo i elva och alla gav julklappar till varann och kramades och önskade god jul och det var riktig julstämning hihi :) Jag, tanya, gloria, emilia, sara och malin gick till willys och köpte lite billigt godis men sen var det dags för mej att dra mej tillbaka hemåt. Hemma var det fullfart, jag hann bara byta om och rafsa ner lite saker i min väska sen bar det av till farfar och bibbi. Vi åt en massa och åter massa god mat och öppnade julklappar. Jag fick:
Tre hudkrämer från body shop
Ett paket från dove
Mysiig halsduk

Vi sov över där, sen åkte vi hem vid typ ett och stanna hos kära farmor på vägen :)
när jag kom hem satte jag mej direkt vid datan hahah xd

Isen hade smält, så jag gick till vattenhallen

heeej mina vänner

Ja idag är det då min sista trettonårig dag! Och nu min sista trettonåriga kväll ju haha. Äntligen, aså det känns som jag varit tretton hela mitt liv xd

Den senaste veckan har varit ganska stressig. Allt möjligt, tex så ska jag och alva va me i en danstävling! Den är i gottsunda, man ska hitta på en egen koregrafi och uppträda den 16 dec! Gloria täntke va me men sen blev det lite för stressigt, hon kommer inte hinna träna så mycket och så, så därför e det bara jag och alva. Guud när jag tänker på det blir jag skiitnervös haha.

Idag var jag i boländerna me gloria, hennes mamma och syskon. Vi kom dit typ ett, gick till elgiganten ett tag, sen till ikea. Gick runt och tittade på saker, oj vad mycket de köpte haha ! Vi var kvar läänge, typ kvart i sex hihi , men det va kul att följa me!

Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp med lite sjungande ja må ha leva  presenter, supergod frukost och glada människor som gör allt jag ber om mohahah!

Godnatt min skatt

Puss&kram


RSS 2.0