Hoppas alla männsikor mår bättre snart.

Godnatt -.-

*Puh*

Äntligen ännu en praodag avklarad. Om min inte vill slita ut er stackars kropp tills det bara finns skinn och ben kvar, jobba inte på Bredbar.

Norrköping var askul, men kunde ha blivit mycket bättre på sina sätt och vis. Vi bodde nog på det skabbigaste stället Sverige kan få tag på hahah. Nästa år blir det Gotland, längtar redan ;)

Aså är helt jävla slut , orkar inte skriva mer.

Puss&kram

LIVET ÄR EN FEST!

Nu är det klappat och klart! Jag ska med på livet är en fest i Norrköping nu i helgen. Kommer bli så jävla bäst !



Hahah höll på och skulle översätta en text på engelskan idag. Då kom jag på mig själv med att istället för att skriva slappa skrev jag slampa. Två gånger. Hahaha kanske inte är så kul, men lite iaf. 

Puss&kram , ses i NORRKÖPING

Varför har du en melon i fittan?

Yo brotha.
Jag är en idiot som inte pluggat idag , till engelska provet. Känner att jag borde gjort det.
Men men , det som händer händer hahah. Eller ska jag kanske säga "det som hände har hänt" ? Eller vafan han snacka om. Engelskan får iaf vänta till imorgon. Idag var det riktigt kul på teatern iaf, roliga människor där asoo.
18 maj Lilla Teatern är det föreställning, varför inte komma och kolla ? ;) I know you want to. Dock typ barnförbjuden haha.
Kom på att jag bara skriver i en kategori. But who gives a fuck, huh?

Nu ska jag läsa ,

Puss&kram


Tack gode gud!

Idag är äntligen tivolit borta! Ni som har varit där kanske förstår vad jag menar. Ett tivoli har aldrig varit dåligt och jag har fan aldrig mått illa. Så äntligen har de packat sina väskor och stuckit. Stackars nästa stad de åker till, stackars människor.
Nu är det sista timmen tills det blir dagen då lovet är slut och skolan börjar. Imorgon suck. Men det här har varit ett ganska bra lov yaao haha.
Nu på kvällen har jag hållt på med den här jäävla svenskauppgiften som aldrig kommer ta slut! (Blubb har inte jobbat så mycket heller på den men hata) Har skrivit sämsta dikten ever.
Tihi, aså det är så kul att skriva på ett sånt här tangentbord *tönt
Men nu ska jag väl kanske smsa lite mer med Emilia haha och läsa Linas kvällsbok - som jag bara äälskar. Och då menar jag båda sakerna i kursiv text hahah.


Björn Gustafsson - 11 oktober, Musikhuset




Puss&kram


SALSA!

Nu sitter jag och skriver på mitt nya tangentbord som jag bara älskar hahaha. Är det inte riktigt najs med sånna här platta knappar x)
yao yao, valborg var riktigt festligt, med både det ena och det andra ;)
Idag blir det tivolii, vet inte riktigt vilka som kommer, men det blir nog kul :) vi kanske ses där huh ?

Puss&kram


RSS 2.0