The circle of life

Halluu, glory in the house yaao, cici själv irrar runt.. eller hon och sara ska ner nu och hämta saras tröja ;P sara vågar inte gå ner själv, abou jag svär hon är VÄRSTA mesen, jag hoppade fram bakom fåtöljen hon satt i och hon vart asrädd, men vågade inte erkänna det (a). Haha, lilla söta älsklingen själv tihii. (v
För övrigt har jag blivit riktigt besatt av sims, efter som det går så himla bra för mig.. vann 75000 (a) haha, alla bryr sig.

Lite deprimerande kan det va med att kolla på gamla disney filmer, aso, de kommer aldrig komma tillbaka, vare sig det gäller den suddiga bilden, de så underbart målade figurerna och landskapen, eller vhs :( vi sörjer alla för det.. och att Afrika aldrig kommer vara så underbart som det är i Lejon Kungen.. suck, jävla naturförstörare.

Jag och cici masserade varandra med romantisk massage olja.. hahahhaha ;)

Men men, tiden tickar och vi måste leva på livets små kickar, så jag måste dra nu och sakta bege mig till sängen med mina bästa vänner och titta på film, snacka och kanske dansa lite haha (a) vi får se. Natten är ung! Igår somna vi typ halv 8, och vakna 12 nåt.. haha, latchare vi är.

image39   image40

Chao vänner kul att träffas, and always remember ; HAKUNA MATATA
/
glory

Shut up teabag!

Tjenispenis

I fredags var det underbaraste kvällen med tjejerna :) Vi var hos therese och firade emilia och tanya. Therese och malin hade gjort en riktigt fin tårta och fixat. Har nån sett Ghostlake? HAHAHAH det var den ROLIGASTE skräckfilm jag nånsin sätt. Hahahaha. På kvällen skakade vi om i S-Backe ordentligt ;) Tog bussen därifrån med sara och gloria. Sara sov över berättade lite smaskiga detaljer om hennes familj haha. Dagen efter blev det stressigt för då skulle vi på demonstration i stan kl ett. Vi åkte stressat förbi gloria och sen träffade vi tanya downtown. haha vi jagade demo-tåget men hann inte ikapp, så vi fick nöja oss med att lyssna på talare typ. Sen träffade vi emilia och hanna och softade med de inne stan ;)

Ni gör mitt liv underbart tjejer.

As I Am

Helgen med Alva ;)

Var bäst! Allt var riktigt riktigt lyckat. I fredags åt vi på Hardrock cafe, mums!
Och i lördags, ALICIA KEYS! SÅ UNDERBAR! Jag blev helt galen när hon kom in, och aa jag var galen hela konserten haha ;)
På söndan åkte vi in till stan. Först gamla stan, vi letade efter en affär och fikade sen där i nåt café. Sen gick vi in till "city" hahah och jag fick prova SUSHI för första gången. Jag var lite nervös men det var ju bara SÅ GOTT! Mätta och belåtna åkte vi sen och kollade på hennes nya lägenhet dit de ska flytta, riktigt fin!
Igår fick gå upp riktigt tidigt och ta tåget till Uppsala halv åtta. Det var lite jobbigt haha, men jag kom nästan i dit till skolan.
Nu är jag tyvärr sjuk (jag har varit det ganska ofta den senaste tiden suck) ögoninflammtaion och jättesvullen i halsen. Aja, jag mår bättre imorgon hoppas jag!

Puss&kram

JUSTE, jag har QUADRAPOP på min mobil, bye bye laddning!

Finns inte ord

Alicia Keys


image37


SO LONG SUCKERS!

Nu sticker jag med alva till stockholm, och imorgon är det dags för ALICIA KEYS! Det kommer bli så bäst!

Longing for

TJOHO!

Den här stunden är stundernas mamma (?!). Jag har hittat en skinnjacka för 500 kr! Den köps för mina sparpengar, men jag har längtat efter en skinnjacka i.. LÅNG TID! Imorgon är det dags ;)
Fast jag kommer inte till skolan imorgon heller, är fortfarande sjuk :( men jag ska plugga (it never ends) och sen på dagen ska jag möta Gloria på stan, vi ska skriva på praolapparna. Bredbar heter stället vi ska praoa på ;)   
Pratade med Tanya nu tills min laddning tog slut, hah synd att det inte blev nåt alltså :p

Puss&kram

En aktiv blogg :)

Nej men hejsan

Den här helgen har vart så.. chill. Hahahhah. Tyvärr har jag varit/är sjuk, jobbigt. Men det har varit skönt att bara ta det lugnt, att inte gå utanför dörren och inte behöva klä på sig x) Fast idag blev det ganska tråkigt efter ett tag, saknade kompisar :( 
Aja, nu får vi väl se hur det blir imorgon om jag ska till skolan eller inte, depends on how I'm feeling!

Puss&kram

Ren poesi

Hata melodifestivalen, älska björn gustafsson.

Kristian Luuk går också att älska ;)

Hur medelsvensson är du?


[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter Mc Donalds-mat/pizza/tacos varje vecka
[ ] Du följer Melodifestivalen

RSS 2.0