jag känner igen ditt skräp.....

heejsan människor

idag slappade jag till klockan 3. satt vid datan , titta på tv , läste.. ja ni vet..  som sagt , klockan 3 klädde jag på mej :P eftersom jag inte hade nåt bättre för mej följde jag me mamma och pappa til 4h gården för att hämta kalle som går där på läger! vi tog våra cyklar och jag och pappa tävlade på vägen dit , när vi kom fram var kalle alldeles VIT!.............. haha där blev ni RIKTIGT rädda va?!!? det var för att de hade haft mjölkrig :P men sen åkte vi in till stan för där skule kalle klippa sej. hahah frisören undra om pappa inte också ville klippa sitt långa lockiga hår (som han faktiskt hade borstat innan vi åkte :P) , pappa gick me på att toppa håret haha :P så jag mamma och kalle åkte hem i förväg.  de skulle stanna och hämta några saker på vägen så jag åkte före hem (utan en tanke på att jag inte hade några nycklar , som KAN va bra om man vill komma in i huset också) så jag fick sitta på altanen och vänta , det tog inte alltför lång tid tills de kom :) men när pappa senare kom hem va han itne nöjd , han tyckte han såg ut som en fotboll.. fråga mej inte varför.
men nu har jag pratat mycket me min gamla engelska kompis FAISA , really fun :)

Puss&kram'

thomas? .. thomas? thoooomas?

haha idag åkte jag ut till stället där det alltid händer saker , VATTHOLMA xD 
men jag va me gloria där och först va vi lite tråkiga och spelade sims , ÄVEN fast det va kul :) vi blev ganska trötta efter en så slitsam sak så vi gick ut och satte oss på glorias altan och pratade och vi letade efter färska jordgubbar :P efter ett tag insåg vi till vår glädje att det började REGNA! för vi gillar regn , när det ändå är grått och tråkigt ute kan lika gärna himlen ÖPPNA SEJ! det regnade mer och mer och vi sprang runt och skapade oljud i det lilla samhället vattholma! när regnet började dra sej tillbaka gick vi in , dyngblöta , och hjälpte till lite me maten.

vi åt och SEN var det dags..... för att uppleva  gamla minnen med vår mick och våra gamla mickprogram :D vi tittade mycket på våra gamla klipp , jag tror nog jag tycker hp grejen va bäst asåå!  men vi hade inte tillräckligt med fantasi för att komma på nya ... klipp aså :P men vi gjorde iaf en smått hahha mycket konstig video där jag kom flygande in från förnstret och grejer , vi har iaf lite av gamla takter kvar ;) det e bara att inse att vi är och föralltid kommer va trogna harry potter fan! och vi tog massa webcam bilder också , där trollstavar och mystiska saker blandades in... 
sen var det dags att ta den smått  MYCKET konstiga vattholmabussen hem .. den och jag passar inte bra ihop aså.

e vi inte gulliga haha?

          

                                                               se och njut ;)

Puss&kram
                                                                                    


om du inte har ett liv , läs min blogg..

tråkigt väder idag.... haha nu låter jag som öberg :P men igår va fiint väder iaf ;) då va jag och bada me mama och papa på storvad om nån vet var det ligger , men vi var inte där så länge. sen åkte vi till 4h , söötaste kaninungarna!
I'm in löööv...
sen kom vi hem och då gjorde jag inte så mycket..
nu är jag ensam hemma , det är så skööönt ibland! jag har "stretchat" (stavas det så?) lite :P och ätit frukost.
asåå alla sover nog nu , jag har tråååkigaste livet juu.. inget händer



image7
Jag älskar mina coolingar...

"ockelbo"

hejsan

äntligen är jag borta från ockelbo. usch , det var tråkigt och tråkigt och inte kul och jag längtade mest bara hem. Jag sakna min data :P gissa hur många myggbett jag fick , över 30! du läste rätt , över 30. INTE roligt , de kliar fortfarande! Men haha på lördan åkte vi ut i en skog och tappa bort oss i de mörka , tjocka norrländska , djupa skogarna :P och jag fick köra väspa också , det va kul :) 

när vi ÄNTLIGEN kom hem gick jag en kortis till emma , sen stack jag till gloria. hp nördar som vi är har vi såklart reserverat harry potter biljetter till den 13 juli , PREMIÄR xD kan knappt vänta!
sen prata jag i telefon till typ 2 :P

vaknade halv 12 idag och steg upp , tittade på mumindalen (såklart) , hann sola lite och duschade sen. vid halv tre stack jag och sara till gloria och vi satt ute och pratade och hade trevligt :) klockan 6 stack gloria till sin pappa så jag åkte hem och åt , sen har jag suttit vid datan me rasmus i ganska många timmar :P

image3 
detta händer när gloria och cicci får syn på en tvättstuga.. sniff sniff

ha det gööttt

Puss&kram

det är våran mick :)

har äntligen hittat ett par baggy jeans :D i tisdags tror jag det va , då jag va på stan me alva :) de där jeansen made my day! sen köpte jag två linnen på bik bok .
Idag är en "slappdag" elr vad man ska säga. har inte gjort så mycket , ingenting faktiskt , som är intressant. spelat sims , pratat i telefon , duschat. men jag tror jag ska till gloria snart , när jag har klätt på mej :P 
prata i telefon till 2 i går natt men gick släpade mej ändå upp elva , åt frukost och tittade på "mumindalen". aahh va jag älskar det programmet! 
min data är bättre nu föresten , mycket bättre. hahahah nyheten som alla väntade på :P 

bläää blää imoron är det midsommar och jag och min familj ska åka upp till "ockelbo" ( var ligger det?!) och fira. KUL ! hur jag än försökt slingra mej ut detta så mååste jag följa me för att "umgås me familjen". pyttsan , jag kommer ändå bara att sitta inne i rummet de där två dagarna och vägra att komma ut! mohahaha

hoppas du får en trevlig midsommar och en fortsatt trevlig dag :)

Puss&kram

baggy baggy

IDAG har jag varit på stan me gloriaa , tessa och sara. jag letar och letar efter baggy jeans men jag hittar aldrig några som jag är nöjd me ... haha lägg gärna in en kommentar om du vet nåt ställe me fina :P aja vi får se jag kanske hittar några imoron :) jag åt två glassar på mcdonken och tog mej en funderare på om jag skulle köpa en till , men det blev icke så.
sen åkte jag hem och åt , sen vid halv sex stack jag igen till sara och vi åkte till gloria och sen bar det iväg till 4hgården haha XD riktigt myysigt ställe. efter nån timme gick vi till gränby köpte lite saker sen tillbaks till 4h ett tag men sen skulle sara hem så vi följde henne en bit , sen gick jag & gloria hem till henne. till gloria asso :P
japp , sen har jag inte gjort så mycket mer ..

see u later alligator :D

Puss&kram

hata data :P

mitt internet e heeelt konstigt så jag kunde inte lägga in mitt inlägg som jag skrev igår , det här inlägget e från IGÅR :

sha sha.

JAG HATAR BLOGG!! varför måste den vara så fucked up?! jag ska försöka skriva samma sak som jag gjorde innan , men om det försvinner igen så skiter jag i det! som att nån bryr sej haha :P

i helgen har jag varit hos mormorn min! jag har ätit , ätit , varit på stan, ätit , och ätit lite till :) mycket godis och mycket kakor :P mon mormor e ganska ond faktiskt , hon gör satt jag äter mer :
ta mer du cecilia, du har väl inte ätit så mycket? joo ta mer, här e en bit till!
hahah men mormor e snäll hon :D
kom hem vid sju och åkte till glorraan me sara och hennes nya cykel blev lite avis faktiskt när jag åkte där på min röda lilla "killimanjaro" hahah :P

kom hem nu vid halv elva och har fått mina små damputbrott på min data som leker så perfekt men som egentligen hänger sej hela tiden och internet ska vi inte ens prata om!! men jag överlever hoppas jag... :P 

usch ibland e livet svårt. man står mellan svåra val liksom. man vet inte vad man ska göra , fast man vet vad som e det rätta. Man e rädd för att förstöra nånting. Nånting som man inte vill förstöra. 

efter några dagar skriver jag igen :)

igår var det som nog många vet skolavslutning för Brantingskolan! hillevi var frisk igen (var hon nånsin sjuk? en gåta) och på bästa humör för vår cabaret! vi hann träna lite innan publiken kom men det va inte mycket hahah så första föreställningen var närmare sagt en katastrof , vi skrattade mycket åt både det ena och det andra :D men jag tycker synd om den stackars uttråkade publiken som fick sitta och hålla sej tills den dryga teatern var slut.. kan inte varit kul. niorna fick det väl lite bättre , men den var fortfarande lika dryg :P hillevi blev nog ganska så besviken..        
vår "kära" engelskalärare åsa tog pension...    JIPPIEEEE! :D
ingen sommarkänsla alls i luften , så det tog ungefär tills idag som jag börjat fatta att det e SOMMARLOV! inte för att det e nån sommarkänsla nu heller då men men...
iaf , sen spela jag gotlandsspelet (ungefär som monopol för de som inte vet) från typ tre till sex, inte för att vi hade spela klart utanför att man ALDRIG orkar spela klart det där spelet! vid typ sju halv åtta cykla jag till gloria och åkte förbi sara på vägen , vi tre gick till gränby och köpte glass och letade kläder haha XD kom hem vid typ halv elva och sen rååka jag prata i telefon till 12 vilket inte var så bra eftersom jag skulle upp tidigt till älskade FREDRIKA BREMERS skolavslutning som var idag , gick upp halv åtta bara för det och var väldigt trött för jag rååkade som sagt prata i telefon till ganska sent... men det var trevligt där , men vår sexa måste jag säga var bättre ;D
från det ena till det andra , börjar inte alla bli trötta på människor som stirrar och tittar snett på en?! varför ska man hålla på så?! feeett irriterandee.
vid halv två tiden idag åkte jag och emma och handla på gränby till imoron då jag ska upp ganska tidigt IGEN, för vi ska ha en gooooooood frukost som vi tänkte cykla nånstanns och äta ute i naturen , men vi får se hur det blir me det, för om vädret e detsamma kan vi lika gärna äta på min balkong XD... emma gick hem för en stund sen och nu ska jag lyssna på musik :)

Puss&kram

snark...

aboou jag fick precis ett meddelande på myspace från en gammal klasskompis, FAISAA :D  hon flyttade till england och ingen visste vad som hade hänt me henne, men hon veerkar på bra... jag blev riktigt paff när hon skrev.
ååå igårnatt jobbigaste natten! somna inte försen 4 på morronen :/ ike roligt... hahha jag blev helt konstig gik ut i trädgården typ 3 för att lyssna på fåglarna... hmm
JAG-HATAR-CARL VON LINNE!! asåå snälla lägg ner den gamla guben , han är DÖD! idag tränade vi i typ två timmar till en fucking linne-cabaret , och vi i kören gjorde typ ingenting , gick upp på scenen nån gång iblnad men annars satt vi bara där och titta på... suck.
vi fick sluta tidigare iaf, och vandrade hemåt. hemma bestämmde jag och alva att jag skulle komma till henne och vi hade vattenkrig :) hon e en ond jävel ,  fick byta kläder pågrund av hennes vattenslang :P men men , sen har jag suttit vid datan , och stekte ägg för en stund sen XD

puss&kram

min lilla prolle.. :)

har precis duscat och jag har läst nånstanns att det är bra för ansiktet om man tar på mjölk och vatten , ska jag våga prova..? verkar lite läskigt :S ...aja vi får se hur det blir me de.  Igår var jag på fjällnora me mamma och kalle! riktigt varmt och riktigt härligt! när jag kom hem vid fem så hann jag bara sätta foten innanför dörren innan emma kom :) och vi .. jaa jag kommer inte ihåg va gjorde just då , men senare på kvällen gjorde vi fruktsallad och bada i hennes pool till kvart i elva :) skitkul!
Idag haha va jag me emma igen och rasmus ar i färd med att installera min webcam när hon kom! hahha ojoj så många bilder det blev! vi hade vattenkrig och sen skulle vi gå och köpa frukt till en fruksallad (en till haha) men de hade inget :( så det va bara att gå tillbaks i hettan.. bäl hemma igen låg vi bara helt döda på gräsmattan ett tag tills vi gick in till mitt rum igen och tog lite fler bilder haha :P senare gick vi hem till henne och baka kladdkaka , badade i hennes legendariska pool och åt kladdkakan :) nu sitter jag här och har fortfarande inte bestämt om jag ska prova det där me mjölk och vattnet...

puss & kram

"för vi har tagit studenten fan va vi e bra.."

okej JAG har icke tagit studenten , men man hörde den där sången sjungas lite överallt , den ekar i huvet liksom :P detta har varit en busy day aså , den började rätt lugnt , jag var väldigt trött eftersom att jag spelade ett speciellt spel (vill inte avslöja nåt namn) till ganska sent. iaf , efter ett tag blev det full fart, det skulle fixas och den skulle ducsha och det skulle slås in, farfar kom kl 11 och sen satt vi iaf i bilen på väg til fyriskolan! proppfullt med folk var det såklart , och varmt varmt VARMT. men till slut kom brorsan rasmus och vi grattade honom och klick klick alla skulle ta foton :)  vi åkte hem och efter ett tag kom min faster och hennes familj , farmor, en kompis till pappa och hans GULLIGASTE unge, och vid sextiden kom rasmus för han hade firat hos sin mamma innan. han öppnade presenter och det ploppade upp pengar i varje grattiskort, jag kan ju bara säga att jag blev lite avundsjuk :/ nu har nästan alla släktingar åkt, rasmus har stuckit för att festa loss och kvar är min familj och pappas kompis :)
som att nån bryr sej ?! aja läs om du vill (a)

puss & kram

trasero ;)

ännu en varm och skön dag :) skolan var som vanligt , men jag måste lära mej reagera på mitt namn hahah sorry guys :P och vi slutade klockan ett , för att niorna skulle ha fest på kvällen och lärarna skulle fixa , så det va ju skönt! efter skolan stannade såklart jag sara gloria till vid gräsmattan för att vila (ni kanske märker att vi behöver träna lite på konditionen..) vi började spå oss igen men tröttnade snabbt. det blev ett till stopp vid den legendariska "drogbänken" , men vi satt icke där så länge. när jag kom hem var mamma i full gång med att fixa till imorron , då min käre storebror tar studenten! mohahha och jag får ledigt hela dagen och missar teknikprovet (6) :D Jag gick till emma och vi hängde lite hos henne tills hon skulle på match! vid halv nio tiden kom min andra käre storbror från lund och vi fikade och hade trevligt :) emma kom och frågade om jag ville ta ett kvällsdopp i hennes pool , men just då kunde jag inte så det får bli en annan dag!  nej , nu borde jag kanske umgås lite me familjen ,

puss & kram


"sexy thing..."

Japp , idag har jag spenderat det mesta av dagen på stan. kom hem nyss och jag räknade ut på bussen hem att jag varit på stan i 8 tim och nästan 30 min om jag räknat rätt! åkte in halv ett där jag skulle möta sara utanför åhlens och där började en lång jakt efter flip flop, shorts, tights och grejer. Kl. tre var det dags att möta familjen på alexanders och äta pizza , mums. jag måste lära mej att jag inte kan äta en hel pizza , jag får ont i magen av det! men det är ju så gott... fem kom sara tillbaks till stan me gloria ! hahah vi skulle gå på bio , men hade väldigt svårt att bestämma oss vilken film vi skulle se , men tillslut blev det spiderman 3. vi köpte våra biljetter men eftersom vi hade tid kvar gick vi ut till ån tills filmen skulle börja , men det blev en kort stund på grund av några desperata killar... klockan blev tio över sex och filmen skulle börja , den var VÄLDIGT bra . jag ger den... 4 stjärnor hahah XD
men nu ska jag duscha , ha en trevlig kväll (:

puss & kram

tvättstuga elr bensinstation?

jag älskar nationaldagen! vare då gustav vasa blev kung? väldigt bra , för då är vi lediga imorron :)
idag började skolan ganska irriterande , vi hade hål från syslöjden. hahah okej det e ju SKÖNT , men när man ändå har släpat sig till skolan tidigt på morronen så blir man ju irriterad när man lika gärna kan gå hem igen. men men, jag sara gloria växlade mellan bänken i skuggan och bänken i solen. efter ett tag började engelskan och bla bla dagen flöt på som vanligt i stekande het sol... efter skolan vilade jag gloria sara oss ett tag i skuggan på en gräsmatta och spådde oss! ja ni vet , ett grästrå och nåra alternativ och så... :P   hemma har jag inte gjort så mkt , växlat mellan datan och trädgården. nyss åt jag en glass och nu mår jag illa... dumt av mej.


Puss & kram

Min nya och första blogg !

Välkommen välkommen detta är mitt första inlägg :)

RSS 2.0