twilicht

Nu har jag spenderat dem senaste mornarna med att halvsovande gå upp, gå in i kalles rum, se honom stå och spela guitar hero, sätta mig på sängen och vänta på min tur. Spela några låtar och seen äta frukost. hahaah.
Nu ska jag iaf till mormor, känns både kul och gah tråkigt. Men Therese kanske ska till Gävle också haha, och då träffas vi där!

Igår gick jag och Gloria på Twilight (igen), I just can't get enough of it! Sen åkte vi hem till Gloria och vi spelade brädspel med Sara haha ;)
Plus att jag fick min julklapp av Sarhoe också, presentkort på en skivaffär, PERFEKT! :)


Puss&kram

Sony Ericsson W902

God jul är kanske lite säga nu eftersom att den är över, men för mej håller den fortfarande på haha :)
ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN MOBIL, W902!! Är såå glad eftersom att den förra har jag haft i tre år nu, och det här är typ min drömmobil! Har suttit med den och fixat hela kvällen nu, lagt in massa låtar eftersom minneskortet är på 8 GB.
Fick en del andra saker också, fast jag inte aalls trodde jag skulle få det! En übermysig morgonrock, massa godis, en fin kudde och lite andra grejer haha . Danke schön!
Kalle fick Xbox 360 + Guitar Hero och det är jag riktigt glad för haha, now I can play too... :)  

Puss&kram

British beautiful people....

Kom precis på att jag inte slagit in några julklappar. Och så har jag några julklappar kvar att fixa... Cute angel me.
Gloria och Sara sov över hos mej, det var mys. Vi låg i en gunga tillsammans, med våra ansikten riktade mot stjärnhimlen och våra filosofiska tankar. But then it got really cold.

Nu på kvällen gick jag till Alva, där var det mysigt förutom att hon är typ sjuk. Men hon hade lite släkt där och vi låg och tittade på film...

God jul

Nytt liv

Shitshitshit min blogg är död. Dead. Muerto. Haha. Well, shit happens.
Har varit hos farmor idag. Vi åt pizza och skrapade lotter haha. Jag är ett litet lyckopiller, för jag var den ända som skrapade fram 25 kr + en ny lott . WOW säger jag bara!
Det var tänkt att vi skulle till Gloria den här helgen, but things changed. Det var synd :(
Björn kommer hit snart, eller han skulle komma runt elva iaf. Nu ska jag spela sims mahaa,

Föresten så är jag klar med alla julklappar! Finally

Puss&kram

I'm blue

Sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet och den ska sitta på i 10 min så jag passar på med ett inlägg;)
Idag har vi mest varit på ftg , vi hade loppis. Kallt, kallt, kallt,kallt säger jag bara! Men vi fick ihop lite cash iaf.
Känner att jag inte har så mycket att skriva, min blogglust har avtagit en del :/ Sad story.

Puss&kram

TWILIGHT!

Det var ju Glorias 15-årsdag idag! Så vi åt mat hos henne och sen gick vi på biooch såg filmen TWILIGHT!
Ärligt talat åå, det är en av dem bästa filmerna jag har sett! Den var verkligen jättebra, det är just nu allt som kretsar i mitt huvud! Det skadar ju inte att Robert Pattinson är med heller, hehe ;)
Kom hem för en stund sen och har druckit te, måste typ lägga mig snart tyvärr, ska upp tidigt imorgon.

GAAH så bra! :D





Puss&kram

IIIIHH!

NU HAR VI PRECIS BOKAT BILJETTER TILL EN COLDPLAY KONSERT !
Fick reda på för nån timme sen att de kommer till Sverige, och nu har jag, Gloria och Sara bokat biljetter!! Kan inte fatta det! De kommer i sommar, 22 augusti haha så det är långt kvar, haha.
Vi fick ganska dåliga platser haha but I don't care, allt är braa ;)




Begravningsmusik

Hejsan, gloria här, min titel är begravningsmusik eftersom den här bloggen e ju heelt död... Fy skämms Cicci. Så jag tänkte skriva ett kort inlägg bara för att stoppa begravningen, haha x)
Jaa, jag och Cicci hade då kalas igår, det var riktigt mystigt faktiskt, det blev inte så många och inte så mycket leker heller bara för att vi alla är lata ungdomar på ett kalas, inte spralliga barn som det brukar vara x) Menmen, vi såg "Den lilla sjöjungfrun" och lekte iaf lite lekar. Vi fick fina presenter också! Gillade speciellt Ciccis födelsedagskort på Miley Cyrus även om inte Cicci gjorde det HAHA. Jag fick då ingen present från Cicci och Sara höhö, men jag och Sara gav världens finaste present til Cicci! En vacker handgjord tröja med massa intärnskämt och sånt :D Bilder kanske Cicci orkar lägga in senare haha. Iaf, sen så gick alla hem och jag och Cicci städa lite och hm... gjorde inte så mycket mer. Vaknade typ halv 2 och nu gör vi ingenting heller x) Ingen överaskning direkt. 
 
Coldplay <3



Gloria

Coldplay - The Scientist


This song.
Den är otroligt, otroligt underbar.
Man blir glad på ett sätt, man jag kan också börja gråta av den såhär lätt.

Enjoy


RSS 2.0