Sniff sniff

heej

ÄNTLIGEN HAR JAG LÄST UT BOCKEN HAHA!

FREDAG!
  
Om det e nånting jag diggar så e det fredagar asåå , så skönt! igår va jag sjuk men kunde komma till skolan idag , allt va som vanligt , öberg lika tråkig hahah. Efter skolan stod vi och prata länge me emilia och amanda sen kom tanya och william , och vi passa på att sniffa lite hahahah ;)

Sen stanna jag , S&G till vid den legendariska drogbänken som vi inte sätt på länge , ett kärt återseende!
Vi satt där ett tag , sen gick vi till glorraans crib. Vi vänta på sal också för att planera lite om morgondagen.
Sara åkte vid fem typ för att få sin underbara mcdonkenmat , men jag stanna och fick som tur va äta en god kycklinggryta hos gloria! Sen diska vi , åt godis , lyssna på musik , va ute , spela hockeyspel och hade kul ;)
sen åkte jag hem för typ exakt en timme sen haha..
Men men , nu ska jag titta på tv me pappa! och.. ha ett bra liv!

Puss&kram

Det skulle ju bara vara för K-U-L!

Just nu lyssnar jag på 911 me Wyclef Jean och Mary J Blige , ffettt skön låt aså ;)
Jag vet jag vet jag vet jag har inte skrivt på evigheter! *som att nån bryr sej*

Oj nu ringde alva haha så jag har pratat lite me henne ;) men nu åter till skrivandet!

Nu har skolan börjat och det betyder läxer och rutiner. Och att man inte kan spela ts lika länge på kvällarna , snyft :,(
Nytt skåp också , men inte bättre , vi hade de ju så bra i 60-korridoren haha.
Idag har jag inte gjort mycket förutom skolan , men det har bara varit skönt. Men jag har gjort om lite i mitt rum! Tagit bort allt äckligt rosa haha.

Sorry det blir inget längre inlägg än såhär , har andra saker att göra haha

Puss&kram

Go winki ;)

shuu.

Idag hängde jag och sara me cicci och emilia. vi träffade cicci på brantingstorg som bestämt , och vi cyklade raka vägen till solariumet som , bestämt haha. emilia kom efter ett tag , och sen joinade gustavsson och bjervner också ;) men bjervner och gustavsson sa hejdå till oss direkt när de var klara , och de va klara långt före oss haha.

Efter solningen stack vi fyra till mcdonken för emilia var hungrig! jag hade bara fem kr men fick två av sara så att jag kunde slicka i mej än glass ;)
Sen cykla vi till gränby , och titta på skor och kläder. Men vi kände oss faktiskt inte riktigt nöjda , aså inte riktigt bruna , så vi stack till solariumet igen och delade på en tid. cic och sara delade tio min , sen fick de byta me mej hahah. blev väl inte värsta skillnaden den här gången , men lite :)
sen stack jag&sara till gloria , hon hade varit på sin lillebrorsas tävling , han kom femma, vilket e riktigt bra plats!
jag åkte vid sju för då började jag bli gräsligt hungrig , mmm kyckling...

Japp så var det slut på sommalovet för de här året! men men , det kommer många fler!
Hej hej skola haha hur deprimerande e inte de ?

Eh haru comvip elr , vä ? vä ?

Jag märker att jag börjar skriva blogg allt mer sällan , men jag har inte haft tid , men det kommer jag säkert få när skolan börjar! Skolan... om TVÅ dagar , SUCK.

De här dagarna som gått har bestått av mycket ringning , några anonyma hahhahaa. Och så har jag varit mycket på stan , igår t.e.x leta jag efter en väska. Men såklart fanns inte den som jag hade sett nån dag innan och tänkte köpa , sen hitta jag väl inga andra , eller jo det gjorde jag ju , men inte som jag hade råd me hahah.
Idag ska vi hänga me sandman och emilia! Vet inte riktigt när vi ska träffas men men det blir väl om ett tag :)

Skulle inte världen va lite bättre om ALLA skaffa comviq kompis ? HAHA då skulle ju alla ringa nästan gratis och smsa gratis och bla bla :) du som inte har comviq , jag tycker du ska ta dej en funderare på om du faktiskt inte ska skaffa de ?! 

Ha en bra dag. Puss&kram


Jasåå!

Aa där ser man vilka vänner man har vää haha :) men jag älskar de ändå !
jaa som sagt har jag kommit hem från gotland nu , det va väl kul men det var inte värsta drömresan..
Japp nu har iaf gloria och alvatross sovit över här , vi hade skojj!
Idag planerar jag och gloria att ringa till cicci sandman , men vi får se hur de blir me de :)

En snabb fråga bara : vad skulle du helst göra , kyssa stefan öberg elr skapa ett förhållande me den välbekanta träslöjdsläraren hasse ?


Puss&kram

In the shower! // Sylvester, Bernard och Torkel.

Nu är hon där nere och duschar medans vi som är så himla snälla ska skriva lite i hennes blog om det sneaste som har hänt! För att hon har inte skrivit på ganska länge, fyyy skäms!
 
Ja för några dagar sen kom cicci hem från gotland, hon hade varit där i 10 dagar! Vi har saknat henne! Hon hade en läskig clown-tavöla i sitt sovrum mittemot hennes säng! Hon blev vettskrämd så fort man kunde se den i mörkret, hon tog ner den och ställde den på golvet! ~ hahhaahha!
Jaa och nu har Alva och jag sovit här sen igår, och igår va vi på stan och köpte lite grejer haha.. Vi träffa Zoe, vilket var mucho läängesen vi såg henne. ( på HM) Gloria och cicci var där, sen kom alva och mötte upp dom på åhlens,föfan! Vi såg det sista avsnittet av flight idaag! Det var riktigt sorligt gloria och ciici blev ledsna men jag kunde hålla hoppet uppe! Eftersom att jag bara sett avsnitt... Innan de hära rå!  Vi lästen om den mytom-spunne-legenden tupac! Det var scary, vi tog en funderare om hur allt hade gått till m.m...Vi ringde nån meee... kan inte avslöja mer!

Nu ska vi gå hon kan komma närsomhelst! ahah sorry för att perspektivet, vi skrev lite olika, ibland alva och ibland jag hahah.

/ Alva & Gloria.

Gäsp

Nu ska vi strax åka.. börjar bli lite trött faktiskt. Pratar i telefon me glorraan , men nu börjar vi göra oss iordning och packa in i bilen och sånt. Sees om en vecka , hej då

Puss&kram

Gotland tomorrow :)

oj oj nu va det ett tag sen jag skrev! jaa ska jag börja mee , få se vad blir det , måndags ?
Jaa då va sara&gloria hos mej :) kul kul , men efter ett tag åkte gloria hem men sara stanna , hahha de där böckerna e speciella asåå.. :P men sen blev det ett ganska tragiskt slut. sara cykel blev stulen! usch , hennes nya fina cykel.. men men , that's life.
tisdags ? ja då kom gloria hem till mej , det va en skön dag så vi tog cyklarna och trampade iväg  till storvad och åt kakor , drack saft och lukta på koskiten haha! sen åkte vi hem till mej , satt i solen en stund , sen blev heemskt godissugna , så vi cykla till gränby och köpte en påse lösgodis (blandat me lite annat hahaah(a)) vi åkte hem igen åt , sen gick vi upp på taket och satt och käka godiset där , mums :) sen sov hon över , vi prata till fem så vi vakna ett , gick upp och satt vid datan till typ halv 5 haha , sen var vi ute och aa... sen kom den hemska vattisbussen och slukade gloria i sitt gap och sen var hon borta .. typ. men sorgligt var det.
sen va jag me emma ett tag iaf :)
idag ? jaa gjorde inte så mycket alls till typ sju , då kom emma , men vid åtta åkte hon igen till mcdonken. Men sen kom hon tillbaka :) vi satte på musik hos henne och svettades till den och sen gick vi ut till hennes underbara pool och det var mörkt ute men den lyste haha vi låg ner och doppade huvudena i vattnet.. skönt! sen kom jag hem för en halv timme sen och ska väl snart lägga mej , imorron blir det GOTLAND! hahah fast vi åkter typ tolv på kvällen , båten går halv fyra på morron , suck...

Puss&kram

RSS 2.0