Morran

Hörde nyss att James Morrisons album har kommit ut! Det vill jag jättegärna ha, diggar han verkligen.
Hans röst, hans musik, texter, amaazing!

Just love Broken Strings och This boy


Gränby

Åå vad arg jag blir, jag visste inte att det var Oscarsgalan idag/natt! Jag vill jättegärna se det, men jag har ju inte kanal 5 tyvärr. Och lite sent är det ju haha x)
Men Oscarsgalan är så häftig, mäktig liksom, man vill se den live!

Jag och Sara gick till Gränby, tittade i affärer. Hittade inga fina leggins, kanske åker till stan och kollar istället;)
Jag tog också ut 400 kr som jag ska ge till Glorias pappa för att han betalade Coldplaybiljetterna, hehe I'm a bit late.

Skola imorgon... Fuck. Gah...

Puss&kram

Tigrar

Tjenaa.

Några av tjejerna har sovit över här, det har varit jättekul. :) Vi vaknade kvart över ett, var ganska jobbigt med tanke på att det är skola imorgon -.-

Men vet ni vad! Jag och mamma har blivit tigerfaddrar! Jag var inne på en sida och så läste jag om att det bara finns 3500 tigrar kvar i världen. Helt sjukt. Man betalar 100 kr i månaden, jag betalar 50 och mamma 50. Känns bra iaf att man gör nånting nu . På köpet får man ett tigergosedjur x) Kan knappt vänta!

Lite senare ska jag och Sara till Gränby, känner att jag behöver röra på mig och jag vill ändå kolla in jeansleggins ;)

Kiss&Hug


´Go away

Hejsan. Sportlov, überskönt :)
Förutom att jag är sjuk, SUCK! Så typiskt att man ska bli sjuk då! Gah imorgon tänkte jag och några andra åka skridskor, har verkligen längtat efter det och hoppas att jag kan följa med...
Har inte gjort nånting idag utan bara tagit det riktigt lugnt, allt för att bli frisk liksom.
Ska alldeles strax sova, men först ska jag kolla efter lite converse på interneet, wish me goods luck höhö.

Puss&kram

Hallelujah



~ If only time flew like a dove


Ragga/Dancehall

Känns inte som att jag har nåt att skriva haha. Idag efter skolan hängde vi hos Emilia, där de hade bakat en skum kladdkaka på grahamsmjöl, råsocker och oboy. Hm x) Men vi åt ändå!
Kvart i fem var det dags för daaance, så jag mötte Alva och Vicky där. Jättekul, men nu börjar träningsvärken komma haha.

Baaajjss. Puss&Kram

CONVERSE


JAG VILL HA!


Ska kaanske få köpa Alvas. Priset på nya sånna här har jag inte råd med.

Puss&kram

This one goes out to the one I love

Shaluue ;) 

Jag kom hem från teatern för några timmar sen. Där spelade vi bla killar och lekte blattar höhö. En tjej skulle sluta , lite sorgligt. Men nu är det bestämt iaf att vi ska göra en pjäs av boken " Tusen gånger starkare" ! Kommer bli jättekul I think.

Alva följde med mig hem och vi åt pannkakor med sirap som blivit över och jag jobbade lite med engelskan. Är inte riktigt klar men mihi.
Jag satte också på en av våra skiitgamla Macintosch-datorer och spelade massa gamla spel. Vilka minnen x) Jag hittade highscore listor som stod typ Björn the king, Ceciliaärbäst och I RULE THE WORLD. Smått kul.




Såhär såg den första Macintoshdatan ut. Jag tror vi har en nånstanns i ett förråd som ser ganska likadan ut x)
Är de inte charmiga haha ?

Puss&kram



 


Paramore - Emergency (acoustic)








Moneyhoe

Nu har jag duschat och är snart klar för kvällen. Men jag känner att jag absoluut inte är trött. Jag kanske kollar på nån film på mobilen eller så, då brukar jag somna... Gah! Kom just på att jag ska ha läst ut en bok, Tusen gånger starkare, till imorgon till teatergruppen! Wops... Hehe det går säkert bra.

Åh vad jag hatar pengar! Hur kan de bara försvinna? Jag är inte nån köpgalning men va faan pengar har jag aldrig. Näe, nu är jag arg. Jag borde skaffa ett jobb.

Puss&kram

Söndag, söndag, söndag...

Det här känns verkligen som en söndag. En grå, mörk, tråkig söndag haha. Har inte varit ute på hela dagen och har läxor att göra. Så söndag så det finns inte.

Men igår var iaf roligt! Jag och Gloria bjöd Sara på födelsedagsmiddag eftersom att hon fyllde 16 år i torsdags! Det blev kulkul, och riktigt gott. Jag och Gloria hade gjort en Skärholmensallad, baguette och glass till efterrätt. Mums.
Vet inte vad jag ska göra nu, känner mig rastlös men jag är för lat för att göra nåt :p Hm.

Puss&kram

God Bless GH

Är skittrött så det får bli ett kort inlägg.
Jag har blivit en riktigt GH-nörd! (Guitar Hero höhö) Efter teatern idag kom jag hem och skapade ett band med Kalle och Rasmus , kulkul x) Sen så kom jag på att jag hade engelska och göra, men men...

Jag vill ha sommar, men åh.

Puss&Kram 

Cause I can't breath without you baby

Hemma från Stockholm nu, har tänt lite ljus och rökelser haha x)
I lördags när vi kom dit bytte vi om hos Aleksi och Espe och gick sen till Gavi. Festen började och haha aa det var en del roliga människor där ;)
På natten när vi kom hem chillade jag och Gloria ett tag framför teven och åt lite mackor från the dead köket. Det köket... Legendariskt hah!
Vi vaknade tidigt av de andra och lekte ett tag med guulliga Misty, men tog sen tunnelbanan till Skärholmen där vi åt en underbar frukost haha Skärholmensallad... Heaven. Efter bjöd de oss dessutom på glass, mmmm.
Sen skilldes vi åt och jag och Gloria tog en snabbis förbi Gamla Stan haha x) Gah I love that place!

Ska sova snart, är skittrött!
Puss&kram


RSS 2.0