Sjuk

Hej.  Är hemma idag igen. Gah vill inte. Min näsa är som en stor uppsvälld tomat, usch.
Haha jag har inget att skriva och orkar inte heller :p

Puss&kram

You just can't help yourself from loving them hahah.




Übercool


Har precis suttit med huvet över ett hett ångbad haha. Det ska rena mina näsgångar - ska inte gå in på detaljer höhö. Känns lite bättre nu iaf. Usch jag vill inte vara sjuk, och jag vill inte vara hemma. Visst, jag  hatar skolan, man önskar inget annat än att vara hemma när man är där. Men jag klarar inte av ensamheten. I need civilisation! Människor! Haha. Hoppas hoppas hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Missar så mycket också. Pray for me.
Sandman och jag har nu anmält oss till Ragga! Kulkuul :) Nu ska vi shaakaaa loss eller hur cicci? Hahah.


Önskar jag kunde uppdatera med lite bilder, men eftersom min data (buhuu) inte funkar så blir det inget... Eller hmm maybe some old shieet.

 

Du you remeber the nattmackor alvatross?;)

Puss&kram

"New York, New York"

Gomorron. Eller Goddag kanske man ska säga, men känns fortfarande som morgon. Har varit hemma från skolan idag och det ända jag gjort är typ teve, äta, rita och data haha. Har fett ont i huvet, förkyld, svider halsen och pallar verkligen inte gå till skolan. Men jag måste säga att det blir lite tråkigt att vara hemma efter ett tag.

Men Sara&Gloria och kanske några fler kommer iaf :):)

Puss&kram

Låt mej sova haha

haha deckade hos Emilia, somnade i hennes mammas säng x) nu är jag heelt deckad .
GAAH min data har gått sönder :'( Den har varit konstig på senaste tiden och nu slutade den funka helt . Så vi ska väl lämna in den på lagning , hoppas det går på garantin. Haha det lät lite som mitt och Glorias dokumentär Runar där aså .

Nu ska jag äta pannkakor

Puss&kram

Tröött

Sitter hemma hos Emilia nu och skriver. Haha får inte röra mej för mycket, då pajar internet. Gah.
Vi fick sluta flera timmar tidigare idag för att det var inställt :D
Såg nån stjärnhimlen igårkväll? :o det var det häftigaste jag sett tror jag! Skulle bara gå ut och hämta min tröja, så tittade jag upp och haaa . Så vackert. Tänkte sätta mej vid datan efter det och skriva ett tal om det här på bloggen, men den ville inte funka. ÅH. Jag tror den är inne i en riktig mens-period nu.
Så jag låg och smsade istället, haha men Emilia var inte så intresserad av min stjärnhimmel x)

Puss&kram

In thaa house

Shohooo , jag har hittat min skinnjacka! Märkte igår att den var borta och fick smått panik höhö . Men nu hittade jag den hemms hos alva. Den måste ha varit där hela sommaren typ haha.
På Öppet hus var det skitkul. Vi dansade new style, reaggeton, afrodans, och sjäälvklart salsa hahah.
Vi dansade i tre och en halvtimme räknade vi ut haha :)
Sen åkte vi till gränby och köpte ben&jerrys, muums. Slappade framför teven

Får en timmes sovmorgon imorgon för att jag ska till tandläkaren !

Puss&kram


Please don't drift away from me

Gomorron.

Det var tänkt att jag skulle gå till gränby idag, men det blev ändrade planer. Nu ska jag på Öppet hus med alva istället haha :) På Uppsala Dansakademi. Haha det blir väl våra gamla salsa moves som kommer fram igen.

Puss&kram


Tokio Hotel - Ready, set, go


2008 MTV VIDEO MUSIC AWARDS
- RÖSTA RÖSTA RÖSTA


Ms Weasley!

Kom precis in nu haha. Eftersom jag är ensam hemma med kalle och först inte kunde hitta honom fick jag lite panik, men sen hittade jag honom i djup sömn i min soffa. Naaw, haha.
Har varit ute med Alva och hennes kompisar, kulkul, men såå kallt. Har bara varit ute nån timme eftersom jag sen fick skuldkänslor för Kalle och gick hem.
Tidigare idag har jag varit på bio med lite av tjejerna. Såg Mamma Mia. Den var jättebra. Haha började gråta nångång utan att riktigt fatta varför x)
När vi var inne i stan påväg hem, färgades himlen svart av massaaaa fåglar. Jag svär, hela Sveriges befolkning haha. Vi tog skydd under ett tak, men sen kom de tillbaka! Och till min stora, mycket stora förfäran fick jag lite fågelbajs i håret! Panik panik, men så fort jag kom hem till Gloria hällde jag diskmedel i det och tvätta bort det haha. Usch usch usch.
Men men, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu aså..

Just wanted to say...

Tack för att ni finns och lyssnar. För att jag liksom lärde känna mig själv lite bättre. Det betyder otroligt.

- Gitarr

Känner att jag borde leta reda på Bondespelet. Undrar var det har gömt sig.. Hmm. Det är nog inte många som känner till det haha, men det är riktigt kul att spela på nätterna. När man är lite flummiga höhö. Jag och Gloria om några borde veta.

Sitter här med min kära gitarr i famnen och vet inte riktigt vad jag ska spela.


A piece of my honey haha.

*Kvack*



Hahah Sara skickade den här till mig, och tyckte den var smått rolig x)

Lägger in lite blandade bilder ;)



Jaa som ni märker blev det väldigt blandat, men det kanbli kul haha:)

Pics

Gaah måste använda mozilla nu eftersom min data tydligt inte tål internet explorer på nåt sätt. Hata!

Nu skickar Sara lite bilder till mig så jag kanske kan uppdatera här med lite sånt :) Funderar på att ändra design här, men det verkar såå krångligt! Men nångång kanske, suck haha.
Nu är det äntligen helg! Känns konstigt att säga så, för när det var sommarlov så brydde man sig inte om det var vardag eller helg. I miss the old days haha :(
Har varit på stan idag, och mycket av tiden spenderades under ett tak i stadsparken som skydd från regnet. Haha.

Kommer kanske lite bilder om en stund.

Puss&kram

In chock haha.

Skriver på en annan data nu eftersom min har blivit helt disturbia. Det är bästa låten föresten.
Japp... Skola , skola , skola . Längar tillbaks till sommarlovet så det gör ont haha. Men det är ju ändå kul att träffa alla!
Imorgon är vi lediga föresten! Shoho det var så många lektioner inställda så;)

Puss&kram


Gäääsp

Skola -.-


Rubrik

Nu befinner jag mig på ftg . På högra sidan av mig sidan av mig sitter Gloria och Sara och lyssnar på gamla barnprogramms sånger :) Älska Timon&Pumbaa! På vänster sitter Sandman och spanar in äckliga bloggar på som kenza pch blondinbella.
Well well. Känns som att det var nåt mer jag skulle skriva men aja haha.

Puss&kram

"Jag saknar min fotkräm"

Tillbaka vid kära gamla datan igen :) Den här helgen har varit riiktigt rolig! Kom till sthlm och åkte direkt till skärholmen. Goodaste salladen, älska mat . Sen stängde allt typ och vi åkte till alby och lämnade våra grejer och gjorde oss iordning och så innan vi åkte in till stan. Emilia, Hanna och Cicci hade redan kommit till konserten och vi var sena haha. Gaah det var så jobbigt, sändningen funkade typ inte, så man kunde inte ta kontakt med nån. Men vi visste typ var de stog nånstanns så efter några timmar höhö var vi framme vid de x) Hamnade mitt inne i nån stor familj/gäng hahah. Konserten var skiitbra, men hade säkert varit bättre om man kunde gjort lite mer än att vicka på tårna , det var så trångt. Menmen det gick ändå haha ;) Vi tänkte gå på efterfesten, men vi fick knappt tag på Gavi så det gick inte och vi skulle åka vid elva. Det var jobbigt att sändningen inte funka med tanke på en massa folk man ville träffa :(
Men sen kom vi hem och hade mys i deras kök hahahah. Kök är otroligt, hm, fängslande. Haha.
Idag har vi varit på stan och Gloria köpte sin fina klänning hihi. Jag köpte också lite saker på gina tricot och h&m, men kanske måste lämna tillbaks nåt med tanke på min ekonomi. Hm. Sen tog vi tåget hem :)

Imorgon är det 1 dag kvar till skolan börjar. Snälla låt mig DÖ.

Puss&kram

The Voice 08'

Nu ska jag snart till bussen and then tar vi tåget to sthlm haha :)


Puss&kram


Gloryy;)




Var tvungen att lägga in en bild på the world's greatest :)

Där är snåårkråkan!

Tjennaa

Idag har vart en mysig dag. Träffade Emilia, Amanda, Sandman och Sara. Gloria kom på kvällen:)
De försökte göra en sånhär diadem-fläta på mig, men hm det gick väl sådär. Hahah roligaste tjejen, eller aa hon var väl ganska jobbig, kom förbi och börja bråka. Det slutade med att hon storlog och börja snacka om hennes kille och blabla. Hon mådde inte bra aså haha. 
Imorgon blir det The Voice 08'
Shoho haha! Ska bo hos Glorias brorsa Aleksi, med Sara och Gloria. På själva konserten kommer vi nog träffa en del andra som kommer dit ;) Blir skitkul hoppas jag!
Nej, måste nog sova nu, ska upp ganska tidigt imorgon.

Puss&kraam


'

Om inte om vore.

Smält ost

GAAAAAH !!!

Jahapp. Nu blev jag på dåligt humör bara för det.

Men ska berätta om min dag iaf. Gloria sov över och vi var lika konstiga som vanligt:) Jag följde med henne hem en stund innan hon skulle till sin pappa (dator). Sen tog jag det bara lugnt, satt vid datorn i flera timmar haha, mina ögon var såå fyrkantiga, så jag bestämde mig för att ta en liten promenad. Höhö. Jag tog gjorde mig redo med min mobil och mina hörlurar, högsta volym med Tokio Hotel ofc. Det var riktigt skönt och jag vandrade bort till högarna haha x) Solen höll på att gå ner och det var jättemysigt haha. Mitt i allt smsade Alva och ville att jag skulle komma u´t

Me like


Ilska

Du gör mig illamående.

Gaah LÅT BLI

Shenaaa.

Gloria ska såå sova över här ikväll jaoo. fuck the cops aso. Hahah. Fick dessutom roligaste smset från Alva också.
Jag och Gloryy var nyss inne på Youtube, sköönaste klippen från American Idol aså, dock smått läskiga hahah.
Har inte tagit mej tid att lista ut hur man lägger in klipp här än ( -.- ), haha skulle så gärna vilja. But hey, that's life.

Nu är vi smått sötsugna. Men vi pallar inte kämpa med nån bakning eller nåt, så det blir väl en macka eller två.
Have a nice kväll people!

Puss&kram

Like the wind

Sitter här med gitarren i famnen och slö-spelar lite haha. Vill kunna spela Rette Mich men det går inte så bra :(
Vi vaknade nångång runt halv ett idag och tugga i oss lite frukost och städade undan. Sen åkte Gloria och Sara hem och vid typ halv sju åkte vi till s-b haha för att träffa Emilia och Amanda. Vi gick till ftg och träffade JAVAD som äntligen har kommit hem efter sin underbara Kurdistan Iran-resa! Det blev ett kärt återseende. Vi hann träffa Tanya en snabbis också. Den lilla filuren har fått halsfluss :( Hahahaha hon lät såå rolig (a)
Sen följde Emilia mig och Gloria en bit hem, mys. Föresten så har hennes kära mobil, burk, ambulans, kylskåp whatever you like to call it, typ DÖTT :'( vi hoppas det kommer gå att väcka liv i den snart...

Hahaha känns som att jag har en massa roliga konversationer i huvet, men jag kommer inte på nån nu x)

Puss&kram

Fem av fem toasters!



Den här filmen är så... Nice haha. Min favorit.


"Hon är så gravid"

Hallu

Dagen började med att jag skulle hjälpa pappa med att typ ta bort några kanaler, som var helt onödiga enligt han haha. Såklart så lyckades vi ta bort typ alla kanaler, super! x) Men det fixade på sen iaf haha.
Senare kom Alva med Smylla i kopplet och vi gick en ganska långpromenad :) Haha hon och jag har bestämt oss för att äta nyttigare, men när vi kom hem var vi såå sötsugna! Men då var vi smarta och gjorde vår egen glass shoho! Mumsigt.
Sen kom Gloria och Sara, och vi väntade tålmodigt på Kelson och Leo som kom vid åtta haha. De kom efter ett tag och efter lite tjafs bestämde vi oss för en film. Senare gick vi till Max, fast Kelson och Leo åkte hem på vägen dit. Eftersom jag var den ändå som hade pengar köpte jag två mellan pomme frites som vi hällde ut på en bricka och delade på;) 
Nu sitter jag här med Gloria och Sara bakom mej. De snackar just nu om hur kul det är att reta Leo hahah. Nej, nu ledde samtalet vidare till Tokio Hotel såklart. Haha.

Puss&kram

Underbar låt.

Spart euch eure lügen
Ich will sie nich' mehr hör'n
Den letzten rest an liebe
Braucht ihr mir nicht mehr schwör'n
Ich will euch nicht mehr länger stör'n
Ihr macht mich fertig
Gegen meinen willen

It's raining men

Shohejsan

Nu är jag hemma igen, har varit i emmas stuga nu i helgen. Sitter inne på mitt rum nu och lyssnar på lite Tokio Hotel (surprice?). På nåt konstigt sätt har en ny hög med påsar och ouppackade väskor samlats på mitt golv. Hm. Det är problemet att jag hatar att packa upp! Att packa kan ju vara ganska kul när man ska nånstanns och så, men inte när man kommer hem ju, suck. 
Idag efter att jag kom hem åkte jag till Gloria. Jag, hon och Sara satt ute på hennes balkong skitlänge och filosoferade. Det var mysigt :) Men sen när jag cyklade hem blev det andra bullar, jag blev heelt dyngblöt jue! Haha.
Imorgin blir det nog filmkväll med Gloria, Alva, Sara, Kelson och Leo haha! Hoppas nån tar med sig åt smaskigt.

Puss&kram


Haha


Unendlichkeit

Tuttifrutti,

Idag har vi varit hos farmor min. Hon var pigg idag och åt vi pizza och fikade haha. Vi tog en liten promenad också, som jag trodde jag också skulle bli piggare av, men det blev jag inte :p Har varit trött och rastlös gah.
Menmen, sen åkte vi hem och jag har suttit inne på mitt rum och lyssnat på tokio hotel:)
Ska kanske träffa Gloria sen, hon har ju kommit hem från Göteborg, äntligen!

Puss&kram


"Jag är väl en sån som inte vill veta hur mycket klockan är"

Nu har vi äntligen klätt på oss och gjort oss iordning och så. Eller Emilia har väl lite kvar hahah. Men snart kommer Cicci hit och då ska vi åka till willys och klaga! Haha när vi satt ner och var i full gång att äta en härlig frukost så upptäcker Sara att det är mögel i brödet! Usch usch. Så nu får willys se upp. Sen så ska vi typ till gränby för att Cicci tycker hon har bleka tånaglar, så hon ska köpa rosa nagellack. Haha. Imorgon åker hon till gbg den fisen :( I am so gonna miss her, snyft.

Well well, jag tror vi ska sticka strax faktiskt.

Puss&kram

Juste, det blev inget Prison Break hahah.


Vad hände med sommarlovet?

Gomorron!
Nu har jag varit vaken i sisodär en timme, Sara och Sandman är också vakna :)
Våra magar kurrar men vi vill inte äta frukot utan Emilia som sover haha, så vi får vänta ett tag till.
Igår gick vi till donken på kvällen och smaskade i oss lite smått och gott. Kaffe Cool är riktigt smaskig aså!
Sen så har det väl inte hänt så mycket mer haha, vi har bara myst här i lägenheten :p




Här händer det grejer!



Cicci misshandlade min fot med en penna



Japp :)



This is us



Grynet fick vara med lite också



Vackra. NOT



Sara visar sin kreativa sida höhö.

Nu ska vi nog äta frukost iaf,

Puss&kram


Tokio Hotel - Ich bin nicht ich


Meine Aug´n schau´n mich muede an
Find´n keinen Trost
Ich kann mich nich´ mehr mit anseh´n
Bin mich los
Alles war immer wahr
Kann mich nich´ mehr in mir find´n
Alles weg wie im Wahn
Seh´ ich mich immer mehr verschwind´n

Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Dann bin ich allein
Und das was jetzt noch von mir uebrig ist
So will ich nich´ sein
Drauss´n haengt der Himmel schief
Und an der Wand dein Abschiedsbrief
Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Dann bin ich allein

Ich weiss nich´ mehr wer ich bin
Und was noch wichtig ist
Das is´ alles irgendwo wo du bist
Ohne dich durch die Nacht
Ich kann nichts mehr in mir find´n
Was hast du mit mir gemacht
Ich seh´ mich immer mehr verschwind´n

Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Dann bin ich allein
Und das was jetzt noch von mir uebrig ist
So will ich nich´ sein
Draussen haengt der Himmel schief
Und an der Wand dein Abschiedsbrief
Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Will ich nich´ mehr sein

ohh uh ohhh

Ich loes´ mich langsam auf
Halt mich nich´ mehr auf
Ich krieg´ dich einfach nich´ mehr aus mir raus
Egal wo du bist
Komm und rette mich
Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Bin ich allein
Und das was jetzt noch von mir uebrig ist
Will ich nich´ sein
Draussen haengt der Himmel schief
Und an der Wand dein Abschiedsbrief
Ich bin nich´ ich wenn du nich´ bei mir bist
Will ich nich´ mehr sein


Ich loes mich langsam auf
Halt mich nich´ mehr auf
Ich krieg´ dich einfach nich´ mehr aus mir raus

Will ich nich´ mehr sein

Egal wo du bist
Komm und rette mich
Ich bin nich´ ich wenn du nich

Will ich nich´ mehr sein


At Emilias

Tjenaa, 
Nu är det emilias place som gäller igen hihi. Just nu är jag, Sara. Emilia och Amanda här och rockar loss med hög musik. Sandman är och färgar håret hemma hos sig haha, men hon kommer väl snart hon också.Idag har jag varit på stan och träffat Malin, riktigt kul:) Fast tyvärr var hon tvungen att sticka tidigt för att hennes mamma skulle komma och hämta henne. Snyft.
Haha nu tror jag Amanda har bestämt sig för att sova här också, mysigt mysigt!

Det kanske kommer ett inlägg senare, jag vet inte.

Puss&kram

RSS 2.0