sista april

shuu.

VALBORG!

okej jag försökte tvinga cicci att skriva och det i fet stil är allt ni får av henne hehe. Ja men Valborg idag ,jag sitter just nu i deras datorrum och väntar på att fler gäster ska komma ....nej jag har faktist inte hlr nåt att skriva men jag ska försöka tvinga cicci att skriva senare ikväll , men nu får ni ha det gött  //sara.

Skavsår. Det hör till våren. Tyvärr


Nu ska jag skriva några rader jue. Märkte nu ikväll att jag fått lite färg på kroppen - braa ;) och att mina läppar blivit sjukt torra - inte lika bra. Men men, man kan inte få allt x)
haha jag låter som en nörd, men jag är trött och vem vet ? Detta kanske är just jag!
Idag efter skolan åkte vi tjejer in till stan. Köpte på mig lite grejer som jag behöver och några köpte konfakläder. Efter att några åkte hem slutade det med att jag, emilia, sara och amanda hängde runt vid stadsparken och sola, men vi gick också genom halva stan känns det som haha. 
Hoppas det här blir en bra sommar , elr jag menar såklart :

SOMMAR 08 SKA BLI BÄST!

Puss&kram

En tanke flög förbi

Föresten. Är det bara jag eller flyger tiden förbi?

Ris och omelett

Vet inte varför jag skriver nu. Har inte tid, är trött och har träningsvärk. Men (till fleras glädje) skriver jag äntligen.
Haha det här blir nog inte långt ändå.
Har kommit hem från dansen. Ogillar skarpt vår danslärare aso, jag svär hon är knäpp. Nu är jag nyduschad, var för lat för att raka benen idag. Får bli imorgon eller så x)

Gääsp. Varför är jag så trött?

Puss&kram

Älska.

tack för en mysig kväll tjejer. Nu ska jag prata med Gloria :)

Ni betyder alla så mycket för mej

RSS 2.0