Lördagkväll

I'm back efter ett långt uppehåll höhö. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg från centralstationen till alby med gloria! Ikväll blir det fest hos gavi , så vi sover över där ;) Trevlig kväll!

åh

Spinning out of controll.


Lykke Li

Helluu! Har precis duschat och tvättat håret, skönt. Tänkte måla naglarna också men ee, känner att jag inte pallar x)

Gloria kom först hit idag, vi tog det lugnt och åt nachos haha. Senare kom sara och då gick vi ner i min källare och softade i ett mystiskt hörn i vårt hus. Ett hörn fyllt med upp 2500 LPskivor, lite böcker och en soffa haha. Tyvärr funkade inte skivspelaren så vi kunde inte spela nåt tyvärr, men det var soft ändå ;)
I'm a big fan of LP! Vet inte men I just love it. Dem känns mer äkta och välgjorda.

Nu ska jag lyssna på lite musik och så småningom sova. ~ Godnatt

Puss&kram


World Trade Center


World Trade Center. Kollade precis på den filmen. Och den var otroligt bra. Gud, vad jag har gråtit, haha. Den var riktigt hemsk. Den verkligen berörde, man mår liksom dåligt av att ha sett den. Man börjar tänka jättemycket av den också, på alla jävla krig och shit.
Filmen var iaf jättebra!

Annars har dagen varit super :) Det blev ju skridskodags haha! Så jag letade fram ett par halvmögliga skridskor i förrrådet, men dem fick duga x) Det blev jag, Gloria, Amanda, Max och hans lillebror! Det var otroligt kul att åka igen!
Long time no see liksom höhö.
Efteråt fikade vi vid stadsparken Max lillebror var kvar på isen, übermys. Sen traskade vi runt en del på stan innan vi åkte hem :)

Nu kollar jag på lite Coldplay videor och upptäckte en Trouble video jag inte sett! Hm, pretty skum.
Funderar på att kolla på lite Juno på mobilen sen, eller nån annan film.

Godnatt!

Halva reapriset,slick

Skola idag, men lyckligtvis slutade vi halv två ;) Tänk om alla dagar kunde vara lika sköna...
Efter stack vi och några av tjejerna ner på stan. Jag och Gloria skulle klippa oss, så vi gick runt och letade efter nån billig saloon. Vi hittade allt från 410 till 260 kr, där vi klippte oss. Är väl ganska nöjd, frisörer ska alltid göra saker med mitt hår som jag hatar! De slickar alltid ner det med vax och aa det blir allmänt fult. Men när jag fixat det lite själv nu är det helt okej, känns inte som mitt hår haha! :)
Jag var också på stan för att hitta en present åt Kalle, det blev en Herman Hedning bok som kostade inte mindre än 170 kr! He better appreciate it ;p
Köpte också en stor tröja jag velat ha väldigt länge, nedsatt från 500 kr till 125 kr! That's what I call rea! Hittade också overknee strumpor för 20 kr;)

Imorgon ska jag, Gloria, Amanda, Hanna och kanske Max åka skridskor! Kuul, har inte gjort det på evigheter, !

Puss&kram

Blaaaa

Äntligen klar! Thank god. Nu måste jag fortfarande byta om, ta bort smink, tvätta mig och grejer. Well well.

Godnatt Puss&Kram

I'm loosin' it

Håller på med en stor engelskauppsats just nu. Tur att vi har sovmorgon imorgon.
Aså vi har haft på oss ganska lång tid att göra den här uppsatsen, men det har varit ganska komplicerat och jag har inte haft papper b.l.a.
Nu försöker jag bara få klart skiten haha. Coldplay X&Y rullar på under tiden.

Alviehoe

Det mesta av den här dagen har jag inte gjort nåånting. Najss :)
Det var ftgmöte idag, jag kunde inte gå, men jag gav beskedet till Javad att jag ska med till JÄRVSÖ! Kommer bli så roligt! Jag har aldrig åkt slalom i hela mitt liv haha, the first time... Hoppas jag inte gör bort mig helt x)
Tittade faktiskt lite på Grammisgalan hemma hos Alva nu på kvällen, vill bara säga att jag vill bara spyy av äckel EMD. Som svenska backstreet boys.
Men Lykke Li var med och hon är bra ;)

Nu måste jag göra mig iordning. Gah har fortfarande inte fattat att det är skola imorgon. Nu är det slut på dessa softa dagar. Jag tror jag kommer kollapsa.

Puss&kram


Scrubs

Har precis kollat på Scrubs som alltid går vid den här tiden. Gah i just love it!
Jag vet inte vad det är som gör att det är så bra, men jag skrattar högt åt minsta lilla skämt. Sluten är också alltid bra, jag gillar att dem alltid är lite så kallade "sentimentala" höhö.

Kan inte fatta att det är skola i övermorgon. Eller imorgon om man kollar på klockan. Det har gått så snabbt.
Och jag har så inte börjat på engelskauppsatsen som ska vara klar...

Love it!



Puss&kram

Laidback

Nu är jag hos farfar! Jag och Elin har precis haft en stor kittlingsfight höhö. Hon vann ganska ofta x)
Vi har ätit såååå mycket mat, jag är proppmätt. Och efterrätten är fortfarande kvar haha.
The other kids are playing kurragömma nu haha, funder på att vara med, har liksom inget bättre för mig hahah x)

Coldplay - White shadows är såå bra!

Puss&kram

Lionking

Mitt internet funkade inte igår, så jag får skriva idag.
 
Igår var jag med coolingen Emmaaa. :)

Äntligen fick jag prova på Abba singstar! Det var jätteroligt, men jag upptäcke hur många låtar jag inte kunde :o Det känns liksom som att man kan alla låtar från dem, but i was wrong.
Idag åker vi till farfar, en tradition att åka dit och fira en "andra jul" med släkten. Men jag tror inte jag får några julklappar, för de var med och betalade till mobilen ;)
 
Senare kollade vi på älskadeälskade Lejonkungen (VHS såklart). Lillasyster Rebecka var med också, haha vi tog lite bilder!







Idag vaknade hela familjen till nåt riktigt konstigt! Eller iaf när vi kollade ut i trädgården. Nån har typ gjort ett stort peacemärke på vår gräsmatta! Det syns lite fotspår på vår altan, scaary. Haha maybe someone from the universe is here and "come in peace"....

Puss&kram


Don't loose your trust

Hejsan,

Vet inte om jag är sjuk eller nåt, känner mig iaf helt borta och har ont i hela kroppen, och väldigt nere. Mje.
Gloria har sovit över hos mig, och vi hade skoj. Vi var väldigt kreativa och played some music, finally. Riktigt kul. Vi gick och la oss vid gryningen hahah, men kom upp vid ett faktiskt. Vi åt fruktsallad till frukost, smaskens. 
Vi kollade också på en Coldplay dvd, it's the besto. Skumt extramaterial tough, haha.

Nej, nu tror jag att jag ska kolla på Flight, and maybe I feel a little better.
I think... I hope. HAHA.

Puss&kram


Bella's lullaby

Har precis laddat ner Twilight soundtrack, äntligen! Det är så bra!


Men det här är den finaste,
( Haha, hittade bara nån fan-made video x) )


Hemma från mormor

Gott nytt år!


Lite i efterskott, men ändå! 2009...
Undrar hur det här året blir. Måste välja gymnasie, skaffa jobb, gärna (måste) åka ut och resa. Komma nånstanns i livet you know.
Igår var iaf jätteroligt verkligen! Vi var hos Hannaa och partajade, blev jättelyckat ;) Gick till skomakarberget där vi träffade Max och kollade på fyrverkerier.
Roligt att starta den nya året med dem!
Gloria och Sara sov över hos mig, och idag har vi varit allmänt döda haha. Kom hem från Gloria för ett tag sen eftersom vi gick till henne. Nu har jag spelat Guitar Hero world tour med Kalle hahah, men det finns så många bra låtar! Monsoon med TH + Shiver med Coldplay för att nämna några ;)

Här kommer lite pics från igår :









PUSS&KRAM

RSS 2.0