Gotland tomorrow :)

oj oj nu va det ett tag sen jag skrev! jaa ska jag börja mee , få se vad blir det , måndags ?
Jaa då va sara&gloria hos mej :) kul kul , men efter ett tag åkte gloria hem men sara stanna , hahha de där böckerna e speciella asåå.. :P men sen blev det ett ganska tragiskt slut. sara cykel blev stulen! usch , hennes nya fina cykel.. men men , that's life.
tisdags ? ja då kom gloria hem till mej , det va en skön dag så vi tog cyklarna och trampade iväg  till storvad och åt kakor , drack saft och lukta på koskiten haha! sen åkte vi hem till mej , satt i solen en stund , sen blev heemskt godissugna , så vi cykla till gränby och köpte en påse lösgodis (blandat me lite annat hahaah(a)) vi åkte hem igen åt , sen gick vi upp på taket och satt och käka godiset där , mums :) sen sov hon över , vi prata till fem så vi vakna ett , gick upp och satt vid datan till typ halv 5 haha , sen var vi ute och aa... sen kom den hemska vattisbussen och slukade gloria i sitt gap och sen var hon borta .. typ. men sorgligt var det.
sen va jag me emma ett tag iaf :)
idag ? jaa gjorde inte så mycket alls till typ sju , då kom emma , men vid åtta åkte hon igen till mcdonken. Men sen kom hon tillbaka :) vi satte på musik hos henne och svettades till den och sen gick vi ut till hennes underbara pool och det var mörkt ute men den lyste haha vi låg ner och doppade huvudena i vattnet.. skönt! sen kom jag hem för en halv timme sen och ska väl snart lägga mej , imorron blir det GOTLAND! hahah fast vi åkter typ tolv på kvällen , båten går halv fyra på morron , suck...

Puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0